MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ALD Automotiven mainosaineistoa.
MAINOS ALD Yksityisleasing

Kuskaatko sinä lapsia harrastuksiin turvallisella autolla?

Julkaistu:

Lasten harrastuskyydit hoidetaan usein vanhoilla kakkosautoilla, vaikka niiden turvallisuus ei ole nykyautojen veroista.


Perheiden vapaa-aika on jatkuvaa trafiikkia: salibandy-, jalkapallo- ja keppihevostreenejä, tanssia, kuoroa, partiota ja matikkakerhoa. Usein nämä kyydit hoidetaan perheen kakkosautoilla, vaikka niiden turvallisuus ei ole läheskään nykyautojen veroista. Ne ovat perinteisesti halpoja ja tekniikaltaan vanhentuneita kulkuneuvoja, joskus jopa kottero-osastoa.

– Se on vähän hassua, koska usein kakkosautoilla kuljetetaan perheiden kaikkein arvokkainta omaisuutta, lapsia, sanoo myyntiryhmän päällikkö Petri Nikunen ALD Yksityisleasingistä.

Kyselyn* mukaan 47 prosenttia autoilevista perheistä omistaa enemmän kuin yhden auton. Yksityisleasing on edullinen tapa hankkia myös moderni kakkosauto. Uusien autojen turvavarusteet, kuten aktiiviset ajonvakautusjärjestelmät, kaistavahdit tai automaattiset hätäjarrutustoiminnot, ovat arkea jo monissa edullissakin autoissa.

Kakkosauto kannattaa liisata

Tutkimustulokset kertovat, että omistamisen sijaan tavaroita ja palveluja vuokrataan yhä enemmän – oli kyse elektroniikasta, kodin viihdepalveluista, kuntosalikortista tai jopa ruokahuollosta.

– Meillä onkin jo useita asiakkaita, jotka ovat hankkineet perheen molemmat autot yksityisleasinginä, kertoo Nikunen.

Uuden auton arvo alenee todella nopeasti ensimmäisten vuosien aikana, eli autoon sijoitettu pääoma pienenee. Yksityisleasingissä sen sijaan tätä huolta ei ole, vaan rahat voi käyttää fiksummin.

Yksityisleasingissä asiakas maksaa kiinteää kuukausimaksua. Se sisältää käytännössä kaiken auton ylläpitoon liittyvän, kuten vakuutukset, renkaat, huollot ja korjaukset. Sopimusta solmittaessa ei tarvita käsirahaa eikä sen päättyessä ole jäljellä suurempaa viimeistä lainaerää, vaan auto palautetaan ja vaihdetaan toiseen. Yksityisleasing onkin huoleton tapa autoilla, koska kustannukset ovat tarkasti tiedossa pitkäksi aikaa eteenpäin.

Valitse auto perheen tarpeiden mukaan

Yksityisleasingautoa valitessa on hyvä lähteä liikkeelle perheen tarpeista. Kuinka kauan autoa haluaa pitää? Miten paljon ajokilometrejä kertyy vuodessa? Millaiseen käyttöön auto tulee? ALD:llä on hyvä valikoima autoja näppäristä kaupunkiautoista aina isompiin perheautoihin, ja eri vaihtoehtojen vertailu yksityisleasing.fi -verkkokaupassa on näppärää. Voit myös halutessasi tilata auton suoraan verkosta vaikkapa kotiin toimitettuna.

Sähkö- ja hybridiautojen suosio on kasvanut voimakkaasti, mutta silti monia vielä arveluttaa uusiin teknologioihin siirtyminen. Yksityisleasingissä ei tarvitse murehtia jälleenmyyntiarvosta tai teknologian vanhentumisesta, sillä leasingsopimuksen päättyessä vaihto uuteen autoon käy helposti.

Teknisesti modernin auton hankinta on hintatietoisen valinta, sillä uusien autojen kulutus ja päästöt ovat selkeästi pienemmät kuin jo muutaman vuoden ikäisissä autoissa. Siksi myös polttoainekulut ovat merkittävästi pienemmät.

*ALD Yksityisleasing kysyi toukokuussa 2017 Ilta-Sanomien lukijoilta mielipiteitä autoilusta ja omistamisesta. Kyselyyn vastasi yli 5 000 lukijaa.

Lähteenä myös Private Leasing -kysely Suomitutka-paneelissa 3/2018.

Siirry huolettomampaan autoiluun

· ALD Yksityisleasing on palvelu, jonka käyttäjänä voit nauttia autoilusta ja siihen liittyvistä palveluista täysin huoletta.

· Sinun ei tarvitse huolehtia auton vakuutuksista tai esimerkiksi auto huoltoihin, renkaisiin ja katsastuksiin liittyvistä kustannuksista.

· ALD Yksityisleasingautoilijan ei tarvitse kantaa riskiä siitä, että auton arvo alenee käytön myötä.

· Sinulla on aina apunasi ALD:n asiantuntijat, sinulle jää vain auton ajaminen.

· Omiin tarpeisiisi sopivan auton voit valita ja tilata helposti verkkokaupasta, katso koko autovalikoima täältä: yksityisleasing.fi
MAINOS ALD Yksityisleasing
Lue myös:

MAINOS