MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ALD Automotiven mainosaineistoa.
MAINOS ALD Yksityisleasing

Autoilu on kallis laji – 9 syytä valita yksityisleasing

Julkaistu:

Kun autoilusta maksaa kiinteän summan kuussa, ei tule ikäviä yllätyksiä.
1. Edullisuus ja ennakoitavuus

Kiinteä kuukausimaksu on helppo budjetoida. Tiedät pitkäksi aikaa eteenpäin, paljonko sinulla menee rahaa autoiluun – huollot, katsastukset, renkaat ja vakuutukset kuuluvat kaikki kokonaishintaan, joten autoiluun liittyvät kulut eivät sotke perheen budjettia.

2. Moderni tapa autoilla

Moni muukin tuote tai palvelu hankitaan nykyään vuokraamalla, miksei autokin? Tutkimuksen mukaan jo lähes kaksi kolmasosaa pääkaupunkiseudulla asuvista pitää yksityisleasingiä kiinnostavana vaihtoehtona auton omistamiselle, ja ympäri Suomea asuvistakin lähes puolet on tätä mieltä.*

3. Huolettomuus

Yksityisleasingautoilijan ei tarvitse olla huolissaan auton takuuajan päättymisestä. Vaikka auto menisi yllättäen rikki, ei siitä aiheudu autoilijalle kuluja, sillä kaikki korjaukset sisältyvät kuukausihintaan.

4. Aina uusi auto alla

Valitsemalla yksityisleasingin ajat aina käytännössä suoraan tehtaalta tulleella uudella autolla. Auton vaihto on vaivatonta, eikä sinun tarvitse miettiä kaupan välirahoja. Riittää, kun palautat vanhan auton ja valitset uuden tilalle.

5. Uusinta teknologiaa

Kun siirryt yksityisleasingautoilijaksi, voit huoletta valita juuri sinua kiinnostavan ja viimeisen teknologian mukaisen auton. Esimerkiksi plug-in-hybridiautojen tekniikka kehittyy valtavalla vauhdilla. Nyt uutena hankittu auto voi olla neljän vuoden päästä vaikea myydä eteenpäin, mutta yksityisleasingautoilijan ei tarvitse siitä murehtia.

6. Ei pääomia kiinni

Yksityisleasingissa sinun ei tarvise sitoa omaa rahaasi autoon, vaan voit sijoittaa rahan niin, että pääomasi kasvaa tai voit käyttää sen johonkin muuhun mukavaan. ALD Yksityisleasingissa ei vaadita käsirahaa eikä sopimuksen päättyessä peritä jäännöseriä. Sinun ei tarvitse murehtia auton arvon alenemisesta tai miettiä sen myymistä seuraavaa autoa hankkiessasi.

7. Ympäristö kiittää

Uudet autot ovat energiatehokkaita ja kuluttavat vähän – se tarkoittaa myös pieniä päästöjä. Kaikkien ALD Yksityisleasing -verkkokaupassa tarjolla olevien automallien hiilidioksidipäästöjen keskiarvo on 79 grammaa kilometriltä, joka alittaa tiukimmatkin päästönormit.

8. Perheesi on turvassa

Uusissa autoissa on kehittyneet turvallisuusjärjestelmät, joten voit kuskata perheen tärkeintä omaisuutta, lapsia, harrastuksiin huolettomin mielin.

9. Kokonaispaketti

Autoilu on muutakin kuin ajamista ja tankkaamista. Yksityisleasingautoilijana sormi ei mene koskaan suuhun, koska käytössäsi ovat ALD:n asiakaspalvelu, tiepalvelu sekä tekninen tuki. Voit keskittyä autoilusta nauttimiseen vailla huolia!

*Private Leasing -kysely Suomitutka-paneelissa 3/2018.

Hanki auto helposti verkosta

· Yksityisleasing on palvelu, jonka käyttäjänä voit nauttia autoilusta ja siihen liittyvistä palveluista täysin huoletta.

· Sinun ei tarvitse huolehtia auton vakuutuksista tai esimerkiksi auton huoltoihin, renkaisiin ja katsastuksiin liittyvistä kustannuksista.

· ALD Yksityisleasingautoilijan ei tarvitse kantaa riskiä siitä, että auton arvo alenee käytön myötä.

· Sinulla on aina apunasi ALD:n asiantuntijat, sinulle jää vain auton ajaminen.

· Omiin tarpeisiisi sopivan auton voit valita ja tilata helposti verkkokaupasta. Katso koko autovalikoima täältä: yksityisleasing.fi.
MAINOS ALD Yksityisleasing
Lue myös:

MAINOS