Norjalaistähti koki kauhun­hetken, kun punatakkinen mies ilmestyi puskista ladulle: ”Olin kuullut joitakin huhuja”

Jarl Magnus Riiber meinasi kolaroida Holmenkollenilla.

Jarl Magnus Riiber on suvereeni yhdistetyn urheilija.

13.3. 10:19

Norjan Jarl Magnus Riiber oli törmätä ladulla teutaroineeseen mieheen kesken yhdistetyn 10 kilometrin hiihto-osuuden sunnuntaina Holmenkollenilla.

Tilanne näkyi tv-lähetyksessä. Punaiseen takkiin ja heijastinliiviin pukeutunut henkilö ilmestyi Riiberin eteen alamäessä, kun tämä oli hiihtänyt vasta noin minuutin. Käsiään heiluttanut mies onnistui väistämään norjalaistähden viime hetkellä.

Riiber kertoi säikähtäneensä tilannetta pahemman kerran.

– Minun täytyi kerätä itseni kasaan tapauksen jälkeen. Se oli aika hämmentävää. Kuulin ennen kisaa joitakin huhuja aktivisteista ja muista epätavallisista asioista, hän sanoi NRK:lle kisan jälkeen.

Riiber viitannee ”epätavallisilla asioilla” Holmenkollenin metsissä juhlineeseen talviurheilukansaan. Juopottelevat katsojat nousivat otsikoihin lauantaina.

Myöhemmin selvisi, ettei kyse ollut aktivistista tai päihtyneestä fanista, vaan Punaisen ristin työntekijästä.

– Ladun toisella puolella oli katsoja, joka tarvitsi hoitoa. Punainen risti sai hälytyksen, mutta onneksi mies onnistui pysähtymään juuri ennen Riiberiä. Myönnän, että tilanne näytti dramaattiselta, yhdistetyn kilpailunjohtaja Per Tommy Enger kommentoi.

Riiber oli totutun ylivoimainen sunnuntaina. Hän pieksi toiseksi tulleen Saksan Vinzenz Geigerin ladulla puolellatoista minuutilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?