Hiihtopomo lyyhistyi yllättäen MM-kisoissa – tunsi sen jälkeen silmässään jotain outoa

Norjan joukkue koki kauhunhetkiä MM-kisoissa, kun Steinar Bjerkmann lyyhistyi yllättäen joukkueen hotellilla.

Steinar Bjerkmann lähetettiin yliopistolliseen sairaalaan tutkittavaksi.

2.3. 9:35

Norjan yhdistetyn maajoukkueen viestintäpäällikkö Steinar Bjerkmann lyyhistyi yllättäen joukkueen kisahotellilla viime torstaina, uutisoi norjalaislehti Dagbladet.

Bjerkmann oli matkalla vessaan, kun Norjan maajoukkuetta säikäyttänyt tilanne tapahtui. Bjerkmann kuljetettiin sairaalahoitoon Sloveniassa.

Bjerkmannin kisareissu päättyi pian lyyhistymisen jälkeen. Lauantaina hän palasi kotimaahansa ja meni lääkäriin tutkittavaksi. Kotimaassaan hän kärsi kovasta päänsärystä.

Maanantaina iltapäivällä Bjerkmann oli lääkärin vastaanotolla, kun hän lyyhistyi uudestaan.

– En tiedä mitä tapahtui. Se oli totaalinen romahdus. Yhtäkkiä en pystynyt liikuttamaan kumpaakaan kättäni tai jalkaani, Bjerkmann kertoo Dagbladetille.

Bjerkmann kertoo tunteneensa järkyttävää kipua vasemmassa silmässään ja pelänneensä pahinta. Bjerkmannin mukaan silmä tuntui siltä, että joku olisi painanut sitä tennispallolla.

Romahtamisensa jälkeen Bjerkmann lähetettiin yliopistolliseen sairaalaan tutkittavaksi. Tiistaina hän päivitti Twitter-tiliään sairaalasta ja kertoi odottaneensa perusteellisia tutkimuksia. Dagbladetille hän puhui ainakin pään magneettikuvauksesta.

Bjerkmann sanoo olevansa yllättävien lyyhistymisten seurauksena peloissaan mutta siinä mielessä onnekas, että jälkimmäinen romahtaminen tapahtui lääkärin vastaanotolla.

– Jos se olisi tapahtunut jossain muualla, olisin voinut vaikka lyödä pääni, hän sanoo.

Bjerkmann myös kiittelee Norjan joukkueen johtoryhmää, joka patisti hänet lähtemään Planican MM-hiihdoista kotiin hoidettavaksi ja tutkittavaksi.

Bjerkmann itse olisi ensimmäisen lyyhistymisensä jälkeen halunnut jatkaa töitään Planicassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?