Yhdistetty: Janne Ryynäsen riski ei onnistunut - Yhdistetty - Ilta-Sanomat

Ryynäsen riski ei onnistunut

Janne Ryynäsen riski ei onnistunut.

Julkaistu: 11.3.2011 19:15

Suomalaisilla vaisu esitys Salpausselän yhdistetyssä.

Salpausselän kisojen perjantain yhdistetty ei kirvoittanut hurraa -huutoja suomalaisittain. Parhaasta sinivalkoisesta sijoituksesta vastasi Janne Ryynänen, joka sivakoi maaliin 10:nenä.

Vielä mäkiosuuden jälkeen Ryynäsen sijoitus oli seitsemäs. Ounasvaaran Hiihtoseuran mies leiskautti 121,5 metriä, joka tiesi ladulle 46 sekunnin takamatkaa.

- Muutama metri olisi saanut tulla lisää, mutta ihan tyytyväinen olen tähänkin. Ei toi nyt mikään huono paikka ole. Koitetaan nyt ainakin olla paras suomalainen, Ryynänen sanoi mäen jälkeen.

Ja paras hän myös oli. Hannu Manninen (23:s) Joni Karjalainen (31:s), Ville Kähkönen (44:s) ja Jesse Jääskeläinen (47:s) jäivät kauas rovaniemeläisen taakse.

- Se oli tällä kertaa helppo nakki. Pojat eivät päässeet ihan parhailta paikoilta hiihtämään, Ryynänen sanoi maaliviivan ylitettyään.

- Rata oli rankka - varsinkin tällä uudella loskalumella. Töitä sai tehdä ihan alusta loppuun asti että edes johonkin liikkui!

Ryynänen paineli ladulle hurjalla vauhdilla, mutta taktiikka toimi vain osin. Kärkeä kiinni ottanut Ryynänen väsähti lopussa, eikä yltänyt ihmeeseen.

- Riskillä lähdin hiihtämään, yritin olla mukana niin pitkään kuin jaksan. Viimeistä kierrosta ei enää ihan jaksanut, mutta ihan hyvä veto kuitenkin.

Kisan voitti Saksan Björn Kircheisen ja toiseksi tuli Saksan Eric Frenzel. Kolmas oli Ranskan Jason Lamy Chappuis.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?