Onko tässä kaikkien aikojen koskettavin The Voice of Finland -hetki? Traagisen tarinansa kertova esiintyjä saa tähtivalmentajat kyyneliin

Tuomarit ovat silmin nähden vaikuttuneita, kun laulajakokelas Joli Malki avaa suunsa.

3.1.2019 15:59

Laulukilpailu The Voice of Finlandin uusi kausi käynnistyy huomenna perjantaina, ja heti ensimmäisessä jaksossa päästään kokemaan käsinkosketeltavan herkkää tunnelmaa.

Illan koskettavimmasta hetkestä vastaa Syyriasta lähtöisin oleva laulajakokelas Joli Malki, jonka surullinen tarina saa lähes kaikkien silmät kostumaan.

  • Katso Joli Malkin koelaulu yllä olevalta videolta.

Tähtivalmentajat vakuuttaneen lauluesityksensä jälkeen Joli kertoo, että on elämänsä aikana joutunut kokemaan paljon vaikeita asioita. Vuosi sitten hän menetti äitinsä, jolle kyseinen koelaulu oli omistettu.

– Aion omistaa kaikkeni hänelle, sillä hän on uskomattomin ihminen, jonka olen koskaan tuntenut, laulaja sanoo kyynelten virratessa poskillaan.

Tähtivalmentaja Redrama joutuu keräämään itseään toden teolla, kun on hänen vuoronsa antaa laulajalle palautetta. Joli joutuukin tiedustelemaan rap-artistilta, onko tällä kaikki hyvin. Myös juontaja Heikki Paasonen pyyhkii kyyneleitä takahuoneessa.

– Olen liikuttunut monesti tehdessäni tätä sarjaa, mutten koskaan tällä tavalla. Pidän sinua erittäin harvinaisena lahjakkuutena, Redrama saa sanottua.

Myös Toni Wirtanen kertoo esityksen koskettaneen häntä syvästi.

– Kaikkein eniten olen innoissani siitä, että äänessäsi on jotain nimetöntä pimeyttä ja tuskaa. Se on vahvaa voimaa, Wirtanen runoilee.

Anna Puu ja Redrama romahtivat kyyneliin Joli Malkin esityksen aikana.

Huomenna käynnistyvä kausi on The Voice of Finlandin kahdeksas, ja sen tähtivalmentajissa nähdään Redraman ja Toni Wirtasen lisäksi tutut Olli Lindholm ja Anna Puu.

The Voice of Finlandin edellisen tuotantokauden voittoon ylsi Jerkka Virtanen, joka kuului Redraman tiimiin.

Yö-yhtyeen keulakuvana tunnettu Lindholm kertoi IS:lle viime kauden aikana, että valmentajiston ilmapiiri muuttui harmonisemmaksi Toni Wirtasen otettua rock-legenda Michael Monroen paikan valmentajapöydän takana.

– Sanotaan niin, että nyt kaikki valmentajat kunnioittavat toisiaan, ja silloin asiat etenevät tietysti huomattavasti paremmin kuin päinvastaisessa tapauksessa. Kaikki ovat nyt toistensa tukena, Lindholm ruoti viime keväänä.

Lindholm ja Redrama ovat olleet The Voice of Finlandin tuomaristossa ohjelman neljänneltä kaudelta lähtien. Anna Puu hyppäsi mukaan kuudennella kaudella. Michael Monroe nähtiin ohjelman kuudella ensimmäisellä kaudella ja Toni Wirtanen tuli hänen tilalleen seitsemännelle kaudelle.

Ohjelmaa juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finland 4. tammikuuta alkaen perjantaisin kello 20 Nelosella. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?