Toni Wirtasen sanat putoamisen jälkeen tekivät Jannu Löyskään vaikutuksen

Tänään perjantaina alkavat The Voice of Finlandin livelähetykset. Jatkoa seuraa heti lauantaina. Yksi suosikeista katsoo kisoja takahuoneesta.

6.4.2018 11:14

Showmies Jannu Löyskä, 22, joutui jättämään pelin kesken pitkäperjantaina, kun Toni Wirtasen tiimistä jatkoon menivät Wangiu Long, Bertta Seppälä, Saija Väisänen ja Taneli Läykki.

Mäntyharjulaisen trubaduurin ja kodinkonemyyjän viimeiseksi esitykseksi kisassa jäi Tuomari Nurmion Ramona. Löyskän putoaminen harmitti monia somessa, mutta itse hän näkee asiassa paljon hyviä puolia.

– The Voice of Finland otti paljon ja antoi paljon. Niin se aina menee suuremmissa produktioissa. Voicesta mä sain ystäviä, faneja, tuttavuuksia ja kokemusta televisioproduktioista sekä lisäkokemusta tietysti esiintymisestä. Se on hyvä, koska se on äärettömän hyödyllistä ja joskus välttämätöntä, jos tätä musahommaa tahtoo tehdä työkseen. Nyt mulla on entistä enemmän ihmisiä, jotka tahtovat kuulla ne tarinat, joita mä musiikin kautta kerron, hän selittää.

Löyskä kertoo valmentajansa Toni Wirtasen sanoneen KnockOut-vaiheen palautteessa, että maksaisi päästäkseen katsomaan Jannun keikkaa.

– En muista näytettiinkö sitä tv:ssä mutta joka tapauksessa kuvausten jälkeen Toni tuli sanomaan, että todella tarkoitti sitä mitä sanoi. Sen takia kevyillä mielin päästi mut pois, koska mulla on kuulemma homma hanskassa ja tiesi, että mä oon saanut Voicelta jo mitä olin tullut hakemaan.

Vuonna 2015 Löyskä näytteli nuorta Kake Randelinia Mäntyharjun kesäteatterissa.

– Kielletyt tunteet oli viimeinen ponnahdus mäntyharjulaisten tietoisuuteen. Näytelmä oli menestys ja sain paljon kiitosta ja jopa faneja sen myötä. Suuri määrä kehuista tuli juuri näytelmän Ramona-vedosta, jossa olin eri roolissa. Sen jälkeen on pitänyt esittää Ramona joka keikalla. Siitä se Voiceenkin tuli.

Näytelmässä hän sai näytellä yhdessä Randelinin kanssa. Ystävyys jatkuu yhä.

– Juuri eilen rupateltiin tovi kuulumisia puhelimessa. Kakeen tutustuessa oli mielenkiintoista huomata, millainen musamaku miehellä on. Päädyttiin jamittelemaan Simon & Garfunkelin biisien tahtiin teatteriharjoitusten lomassa.

Tällä Juha Tapion Copacabana ja Ipanema -videolla Löyskä haki Voice of Finlandiin:

Tulevaisuus on tällä hetkellä avoin 22-vuotiaalle supliikkimiehelle.

–  Omien biisien äänitysprojekti on aluillaan viimein, ja kesälle keikkoja tarjolla erittäin paljon, hän iloitsee.

Löyskä menee katsomaan tänään Turun Logomoon livelähetyksiä. Perjantai-iltana lavalle nousevat Anna Puun ja Redraman tiimit ja lauantaina Toni Wirtasen ja Olli Lindholmin tiimit.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?