Puhuiko Michael Monroe ohi suunsa radiohaastattelussa? Avautui TVOF:n vaietusta tabusta: ”Mua kielletään sanomasta tätä”

rac

Julkaistu:

the voice of finland
The Voice of Finlandin tähtituomari Michael Monroe totesi suorasukaisesti Radio Rockin haastattelussa, että hänen mielestään on paljon parempi sijoittua kisassa toiseksi kuin voittaa.
The Voice of Finland -ohjelmassa sen ensimmäiseltä tuotantokaudelta asti vaikuttanut tähtivalmentajana toiminut Michael Monroe puhui Radio Rockin Marcen haastattelussa kenties hieman ohi suunsa. Monroe myönsi haastattelussa, että hänen mielestään The Voice of Finlandissa toiseksi tuleminen on kaikkein kannattavinta.

– Kaikki riippuu siitä, mitä tekee ohjelman näkyvyyden kanssa, koska ohjelmastahan saa aivan mielettömän näkyvyyden, Monroe toteaa.
  • Katso Michael Monroen haastattelu yllä olevalta videolta.
Monroe toteaa, ettei ohjelma ole vastuussa kilpailijoiden menestymisestä.

– Voice tarjoaa näkyvyyden ja se on yksi askel uralla. Näkyvyyden voi käyttää hyvinkin hyväksi.

Hyväksi esimerkiksi Monroe nostaa ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2012 tiimissään kilpailleen Saara Aallon. Toiseksi kilpailussa sijoittunut Aalto esiintyy 15.4. Hartwall-areenalla.


Marce kysyy Michael Monroelta suoraan, etteikö tämän mielestä (laulu)kilpailua kannata koskaan voittaa?

– Ei kannata, ei kannata, Monroe myöntää ja jatkaa:

– Mua kielletään sanomasta tätä, mutta kannattaa tulla kakkoseksi, siis oikeasti! Kelaa, jos Saara olisi voittanut Voice of Finlandin, hän ei olisi saanut tehdä X Factoria, koska siellä ei saa olla ison levy-yhtiön diiliä. Sekin siis oli siunaus valepuvussa.

– Toka paikka on parempi, koska silloin on valinnanvaraa, Monroe sanoo ja toteaa Britannian X Factorissa toiseksi sijoittuneelle Aallolle käyneen myös tuossa laulukilpailussa hyvin.

– Silloin ei ole pakotettu siihen diiliin. Voitto ei ole tärkeintä tuossa kilpailussa, vaan näkyvyys. Voittaminen ei ole kaikki kaikessa ja kyllä näistä kisoista yleensä ne, jotka eivät ole voittaneet, pärjäävät parhaiten, Monroe toteaa.
  • Michael Monroe puhui samaisessa haastattelussa myös Guns N’ Rosesin keikastaa, jolla toimii lämppärinä:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt