Idolsista tuttu Victoria Shuudifonya, 34, palasi julkisuuteen – elämä muuttunut täysin 14 vuodessa: ”En ollut valmis tähän kaikkeen” - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

Idolsista tuttu Victoria Shuudifonya, 34, palasi julkisuuteen – elämä muuttunut täysin 14 vuodessa: ”En ollut valmis tähän kaikkeen”

Victoria Shuudifonya nousi julkisuuteen vain 21-vuotiaana. Nyt, 14 vuotta myöhemmin, hän osaa suhtautua siihen toisella tavalla.

Julkaistu: 21.3.2017 20:26

Idolsin ensimmäisellä kaudella mukana ollut Victoria myöntää nyt pelänneensä vielä tuolloin julkisuutta.

The Voice of Finlandissa Michael Monroen joukkueessa kisaava Victoria Shuudifonya pärjäsi aikanaan Suomen ensimmäisessä Idols-kisassa hienosti viidenneksi samana vuonna, jolloin voiton vei Hanna Pakarinen ja seuraaviksi ylsivät Jani Wickholm ja Antti Tuisku.

Victoria haluaisi laulaa ammatikseen, joten nyt hänellä on toinen tilaisuus lähteä luomaan uraa esiintyjänä.

– Tilaisuus pitää osata käyttää oikein. Kaikki on kiinni itsestä, niin oli silloin ja on nyt, Victoria tietää.

– Olin Idolsin aikaan vasta 21-vuotias, en ymmärtänyt elämän päälle paljoakaan enkä ollut valmis tähän kaikkeen. Pelkäsin hirveästi julkisuutta. Nyt ymmärrän, että menestykseen tarvitaan näkyvyyttä.

Victoria vuonna 2004.

Victoria ja kanssakisaaja Christian Forss Idolsin aikaan.

Victoria, 34, katsoo kasvaneensa todella paljon kuluneina vuosina.

– Olen ymmärtänyt työn tekemisen tärkeyden. Tämä on raakaa työtä ja menestyksen eteen on tehtävä hommia niska limassa.

Victoria oppi paljon seuraamalla Jackson-veljensä uran mahalaskua. Jackson menestyi Popstars2-kisassa niin hyvin, että pääsi kisan voittaneeseen Indx-kokoonpanoon.

Poikakolmikon toiminnassa meni sen verran paljon pieleen, että suosio katosi hyvin nopeasti, ja heti kättelyssä hankituista loistoluokan autoista ja asunnosta piti luopua.

– Se meni aika ikävästi ja oli opettavaista, mutta se on vähän sellainen aihe, että sitä ei enää meillä muistella. Arka aihe, joka on käsitelty ja kuuluu menneisyyteen, Victoria sanoo.

Andrea Brosio (vas.), Sara Kurkola, Plamen De La Bona ja Victoria Shuudifonya ovat Michael Monroen tiimissä.

Kaarinassa asuva laulaja erosi avoliitosta viime vuonna. Hänellä on kaksi poikaa, joista 11-vuotias pelaa koripalloa.

– Häntä musiikki ei kiinnosta, mutta kolmevuotiaan suhteen olen toiveikas. Toivon, että hän alkaisi soittaa jotain soitinta. Hän tykkää tanssia ja laulaa. Ehkä musiikin tekeminen jatkuu hänen kohdallaan, sillä vanhemmasta pojasta taitaa tulla urheilija, äiti tuumii.

The Voice of Finlandin ensimmäinen suora lähetys Nelosella perjantaina 24. maaliskuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?