Saijan, 22, esitys sai tuomarien tuolit pyörimään The Voice of Finlandissa – ”Ihan huikea veto”

rac

Julkaistu:

tvof
Saija Saarinen rokkasi The Voice of Finlandissa niin, että sai kaikkien tuomarien tuolit pyörimään.
Torstain The Voice of Finland -jaksossa nähtiin tuore pariskunta Aaron Knox ja Saija Saarinen, jotka molemmat selvittivät tiensä kisan Ääni ratkaisee -vaiheeseen.

Tällä kertaa ainoastaan Saija onnistui kääntämään tähtivalmentajien tuolit esityksellään ja menemään laulukilpailussa jatkoon. Aaron taival puolestaan päättyi tähän.

22-vuotias järvenpääläinen Saija oli valmistautunut tekemään vaikutuksen tähtivalmentajiin. Hän ei seisonut lavalla ensimmäistä kertaa, sillä hän on osallistunut aikaisemmin myös Idolsiin ja pärjännyt hyvin karaokekisoissa. TVOF-lavalla laulaja nähtiin myös viime kaudella, mutta silloin tuolit eivät kääntyneet.


Tällä kertaa hän esitti Journey-yhtyeen kappaleen Separate Ways (Worlds Apart). Nainen sai tuomarit ihastumaan itseensä ja Anna Puu, Michael Monroe, Redrama ja Olli Lindholm käänsivät kaikki tuolinsa kiinnostumisen merkiksi.

– Hyvin vaikuttavaa laulua, Lindholm kehui.

– Ihan huikea veto, Redrama puolestaan hehkutti.

– Vire oli täydellistä ja kaikki mitä tarvitaan. Nyt sitten vaan heittäydyt täysillä siihen mihin suuntaan sitten päädytkään, Michael Monroe kommentoi.

Monroe onnistui kehumaan naista sen verran hyvin, että Saija päätti hypätä Hanoi Rocks -laulajan talliin.

The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin Nelosella klo 20. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt