Voice of Finland

BB-Iida jatkoon TVOF:ssa – Olli Lindholm ei tunnistanut Bond-klassikkobiisiä: ”En mäkään ihan kaikkea voi tietää”

rac

Julkaistu:

The Voice of Finland
Big Brotherissa vuonna 2012 toiseksi sijoittunut Iida Repo selvisi jatkoon torstain The Voice of Finland -jaksossa.
Pirkkalalainen Iida Repo, 30, esitti The Voice of Finlandin tähtivalmentajille James Bond -tunnuskappaleenakin tunnetun Diamonds Are Foreverin.

Iida sai odottaa tuolien kääntymistä miltei loppuun saakka, mutta lopulta sekä Tarja Turunen, Michael Monroe että Olli Lindholm käänsivät tuolinsa.

– Tuli jo se tunne, että yksikään tuoli ei käänny. Se on karmea tunne. Mutta sitten te käännyitte ja olen niin kiitollinen, Iida sanoi.

– Mulla kesti pitkään tuossa, koska mä halusin vain kuunnella sua. Halusin kuulla, mihin susta on – niin haastavan kappaleen olit valinnut tuohon. Mutta siitähän tässä kisassa onkin kyse, että rohkea rokan syö ja arvostan sitä suuresti, Tarja Turunen sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Olli Lindholm käänsi tuolin, vaikka ei edes tunnistanut kappaletta.

– Mä en tunnistanut tuota laulua, anteeksi tyhmyyteni. Ja sen takia tässä (tuolin kääntämisessä) meni niin kauan. En mäkään kato ihan kaikkea voi tietää. Mutta vaikken tunnistanut kappaletta, ihailin sun ääntäsi, Olli Lindholm sanoi Iida Revolle.

– Oli erilainen, poikkeuksellinen esitys. Tuli Marilyn Monroe mieleen, heittäydyit siihen ihan kunnolla, Michael Monroe puolestaan kehui Repoa.

Iida valitsi tähtivalmentajakseen Tarja Turusen.

– Mun sydän on tehnyt tämän päätöksen jo ennen tänne tuloa, Iida perusteli.

Iida Repo osallistui Big Brotheriin syksyllä 2012 ja sijoittui kisassa lopulta toiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt