"Kuulostaahan tämä ihan järjettömältä" - Tarja Turusella hurja arki 2-vuotiaan tyttären äitinä - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

"Kuulostaahan tämä ihan järjettömältä" - Tarja Turusella hurja arki 2-vuotiaan tyttären äitinä

Julkaistu: 1.10.2014 18:39

Tarja Turunen kokee kovimmaksi kilpailijakseen Voice of Finlandissa Michael Monroen.

Argentiinassa perheensä kanssa asuvan Tarja Turusen musiikillinen skaala on valtava. Hänellä itsellään on klassisen laulun koulutus, mutta yhtä näkyvän uran hän on luonut rock-laulajana. Hän sanookin olevansa Voice of Finland -kisassa avoin kaikenlaisille laulajille.

-  Kiinnitän ensimmäisenä huomiota tunteeseen äänessä ja tulkinnassa sekä persoonallisuuteen, hän miettii tulevia laulajavalintoja.

Juuri ääni ja sen keskeinen rooli ohjelmassa houkuttelivat kiireiseen maailmantähden mukaan – ja se että ohjelmassa ollaan auttamassa ja kannustamassa laulajia.

- Saan olla oma positiivinen itseni tässä. Mutta kyllä Nelonen myös teki valtavan työn, että saimme aikataulut sopimaan yhteen.

Turusella on tänä syksynä rock-konsertteja Euroopassa ja hänet nähdään marraskuussa myös kahdesti Suomessa rock-keikalla. Niiden jälkeen on luvassa joulukiertue ja joulu Suomessa ennen kuin hän pääsee tammikuussa takaisin Argentiinaan. Kevään Voice of Finland -kuvausten jälkeen matka puolestaan jatkuu klassisen musiikin kiertueelle Venäjälle.

- Kuulostaahan tämä ihan järjettömältä, mutta onneksi minua on siunattu niin ihanalla perheellä, joka kulkee koko ajan mukana, Turunen kiittelee espanjalaista manageriaviomiestään ja 2-vuotiasta Naomi-tytärtään.

- Naomi on tottunut matkustamaan jo neljäkuisesta lähtien: hän nukkuu missä ja milloin vain, syö kaikenlaisia ruokia eikä pelkää ihmisiä. Kun minulla ja miehelläni on hyvä olla, hänelläkin on.

Turunen ei ole koskaan nähnyt jaksoakaan Voice of Finlandista. Hän sanookin lähtevänsä mukaan täysin ilman ennakko-odotuksia puhtaalta pöydältä.

- Ihanaa, että Michael Monroe on konkarina mukana, voin luottaa hänen ammattitaitoonsa tiukassa paikassa. Mutta luulen, että Michael on myös kovin kilpailijani. Meitä yhdistää rock ja samanlainen hulluus.

Tarja Turusella pitää kiirettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?