Koulukiusaamisesta avoimesti puhuva TVOF-kilpailija: ”Suurin haaste on itsetunnon kanssa kamppailu” - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

Koulukiusaamisesta avoimesti puhuva TVOF-kilpailija: ”Suurin haaste on itsetunnon kanssa kamppailu”

Julkaistu: 27.2.2014 11:19

Koulukiusaamisesta kärsinyt The Voice of Finland -kilpailija Tuuli Raita haluaa käyttää saamaansa julkisuutta koulukiusattujen hyväksi.

Tuuli Raita on kertonut julkisuudessa olleensa koulukiusaamisen uhri. Hän kertoo olevansa tyytyväinen saadessaan olla yksi ääni lisää, jolla on mahdollisuus kertoa tarinansa ja tuoda asia ihmisten tietoisuuteen.   Suurimpana elämän haasteena Raita kertoo olevan itsetuntonsa kanssa kamppailu, joka on jäänyt hänelle koulukiusaamisen ajoilta.   - Minulla olisi paljon sanottavaa, mutta minuun on rakentunut sellainen itseään epäilevä mekanismi, Raita kuvailee.   Hän kertoo rankkojen kokemustensa kuitenkin muuttaneen häntä paljon myös positiivisella tavalla.   - En näkisi ihmisiä ja maailmaa tällä tavalla, ellei olisi käynyt jotain sellaista, että olisi joutunut kyseenalaistamaan jopa oman elämänhalunsa. Sellaisten kokemusten jälkeen vilpittömien ihmisten ja vilpittömän rakkauden arvostus on hyvin suurta, Raita kertoo.

The Voice of Finland pejantaisin Nelosella klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?