Ketä raati hehkuttaa? Lue IS:n VoF-raadin arviot perjantain esityksistä! - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

Ketä raati hehkuttaa? Lue IS:n VoF-raadin arviot perjantain esityksistä!

Viime vuoden kilpailijat Isabella ja Bettina Hammarsten, Kimmo Härmä ja Mikko Herranen arvioivat perjantain Voice of Finland -esitykset.

Antti Railion esitys teki vaikutuksen VoF-raatiin.

12.4.2013 23:51

Inga Söder: Girl on fire Isabella ja Bettina: Loistava avaus! Mahtava show! Mahtava sovitus! Mahtava ääni! Inga, olet paras! Kimmo: Uskomattoman hienoa laulua taas! Mun mielestä tylsä biisi. Mikko: No huhhuh. Kova avaus illalle. Inga on tähti.   Osku Ketola: Aurora Isabella ja Bettina: Rehtiä suomalaista meininkiä! Osku on varma ja taitava monilahjakkuus! Kimmo: Viulu, voi kun osaisin soittaa. Hyvä staili. Loistava biisi valinta. Pientä epävirettä. Mutta tässä voi olla suomen uusi iskelmäkuningas. Mikko: Osku on selkeästi löytänyt oman tyylinsä. Toimiva ja hieno esitys ja erittäin osuva biisivalinta.   Dennis Fagerström: Linnuton puu Isabella ja Bettina:Kiiltokuvapoika kiiltokuvalaululla. Hieno ja rauhallinen esitys. Kimmo: Ok, nyt onnistuu miellyttämään minunkin korvaa. Suomenkielen ääntäminen hiukan pykii.Tasapainoinen. Mikko: Fraseerauksen linnuuton puu ja siinun rakkautesi hieman häiritsivät muuten hienoa esitystä. Olisin kaivannut kevyemmän komppausta tämän esityksen taustalle.

Gary Revel Jr: Tie your mother down Isabella ja Bettina: Soulmama rockmiehen sisällä! Fabulous show! Kimmo: Ei välttämättä Garyn vahvinta aluetta. Harmi koska Gary on yksi kovimmista. Mikko: Mahtava, hienosti muista poikkeava esitys. Kuulee, että Gary laulaa kotikielellään.   Ikenna Ikegwuonu: Let me love you Isabella ja Bettina: Ei jätä ketään kylmäksi. Täydellinen biisivalinta, mutta hunajakurkkumme tarvitsee treeniä ylärekisteriin. Kimmo: Kylmät väreet lähti heti ekoista ähkäisyistä. Pientä epävirettä. Liian vaikee biisi. Mikko: Iken mieletön viikottainen kehitys on todella hienoa katsoa. Tätä ääntä ja tyyliä todellakin tarvitaan Suomeen!   Antti Railio: Romanssi Isabella ja Bettina: Kaunis kappale. Yllätyksenä tuli nasaalivivahteinen soundi. Hieno, omannäköinen versio. Kimmo: Pikkasen alussa häiritsi "Hevi" klangi mutta ylhäältä uskomaton soundi. Pientä epävirettä mutta todella hieno veto. Mikko: Vaikuttava syvän fiiliksen veto. Hieno uusi puoli Antista.

Emilia Ekström:Hento kuiskaus Isabella ja Bettina: Emiliasta on kuoriutunut kaunotar! Kaunista, niin kuin aina! Herkkyys pysyi voimakkaissakin kohdissa. Kimmo: Suomenkieli pikkasen särähtää, samoin vire. Kaunis ääni. Ei parasta Emiliaa. Mikko: Kaunis ja herkkä esitys, edelleen haluaisin kuulla Emilian laulavan kotikielellään.

Christian Casagrande: Welcome to the jungle Isabella ja Bettina: Äijä! Mestari lajissaan! Kimmo: Eihän näitä ääniä tosiaan joka puussa kasva. Ei voi muuta kuin hymyillä ja arvostaa. :D Mikko: Mieletön veto ja energia. Täydellionen biisivalinta, äänestin!

Tomas Höglund: Grace is gone Isabella ja Bettina: Tomaksen ääni muistuttaa Sinatraa. Kaunista, sydäntä riipivää laulua. Kimmo: Hyvä että on balladi. Hieno vibra. Kiva kuunnella hyvää englantia. Jotenkin ei vaan iske. Mikko: Täydellistä laulua ja vaikuttava tunnelma, Tomas kuuluu kansainvälisille areenoille.   Laura Alajääski: Jos sua ei ois ollut Isabella ja Bettina: Upea, laaja ääni, joka ei haparoi koskaan! Kimmo: Hyvä mekko ja muutenkin hyvä staili. Komee ääni. Todella hieno loppu! Mikko: Loppuhehkutus nosti muuten hieman laimean esityksen uudelle tasolle. Laura on hieno laulaja, ehkä silti joku toinen biisi olisi toiminut paremmin?   Eve Hotti: Mä en haluu kuolla tänä yönä Isabella ja Bettina:  Tässä kappaleessa ei päässyt Even ääni oikeuksiinsa. Vasta korkeissa kohdissa ääni kirkastui. Meno oli kuitenkin hyvä ja positiivinen! Kimmo: Evellä hieno soundi. Pientä epävirettä. Ei ehkä paras biisivalinta. Harmi. Mikko: Laimea biisivalinta vaikka sinänsä hieno biisi. Olisin kaivannut jotain joko rohkeampaa tai dramaattisempaa.   Suvi Aalto: Sama nainen Isabella ja Bettina: Onnistunut kappalevalinta ja omanlainen tulkinta. Kaunista! Kimmo: Yksi lempibiiseistäni. Hienosti lähtee. Matalat ehkä hieman liian matalia. Mikko: Nyt on mukana fiilis jota viimeksi peräänkuulutin. Hienoa kuulla Suvin laulavan Suomeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?