Entinen SM-kiekkoilija putosi jatkosta: "On sulla pokkaa kyllä" - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

Entinen SM-kiekkoilija putosi jatkosta: "On sulla pokkaa kyllä"

Voice of Finland -kilpailussa onneaan yrittänyt Toni Häppölä sai tuomarit hämmästelemään hänen biisivalintaansa, Queenin Bohemian Rhapsodya.

1.2.2013 21:56

Antaumuksella kappaletta tulkinnut Toni Häppölä ei onnistunut vakuuttamaan tuomareita tulkinnallaan ja hän tippui jatkosta. Tuomarit ihmettelivät kappalevalintaa.   - En olisi koskenut kepilläkään tuota biisiä, Michael Monroe totesi.   - Mutta kunnioitan suuresti. En olisi uskonut, että kukaan uskaltaa valita tätä kappaletta.   Elastinen otti niin ikään kantaa kappalevalintaan.   - On sulla pokkaa kyllä, Elastinen komppasi Monroeta.   Muun muassa Helsingin IFK:ssa, Espoon Bluesissa ja Porin Ässissä pelannut Häppölä sanoo harjoitelleensa Queenin kappaletta pienestä asti.

- Olen pyrkinyt valitsemaan erikoisen kappaleen, koska aika on niin rajallinen. Lähdetään biisi edellä ja yritetään vakuuttaa sillä tuomarit, Häppölä totesi ennalta.   Häppölä kilpaili toisessa kykykisassa Talentissa vuonna 2011. Myös tuolloin kappalevalinta oli Bohemian Rhapsody.   Hän sai kuitenkin esityksensä jälkeen positiivista palautetta Paula Koivuniemeltä. Koivuniemi huokaili komistuksen perään tämän karsiutuessa jatkosta.   - Mä taidan lähteä. Mulle tuli just puhelu, Koivuniemi heitti katsellessaan Häppölän perään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?