Kuka oli eniten tukenasi, Saara Aalto? Näin hän vastaa - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

Kuka oli eniten tukenasi, Saara Aalto? Näin hän vastaa

Eilisessä Voice of Finland -finaalissa toiseksi tulleelle Saara Aallolle häviö antaa vapaammat kädet musiikkibisneksessä.

Saara tuulettaa Mikon voitolle.

21.4.2012 12:39 | Päivitetty 21.4.2012 12:40

Voice of Finland -kilpailussa hopeasijalle sijoittunut Saara Aalto kertoo, ettei viihtynyt pitkään finaalin jatkoilla. Lauantainen keikka passitti laulajattaren aikaisin hotellihuoneeseen lepäämään.

- On pakko olla tunnollinen. Laulutyylini ja biisit ovat sillä tavalla vaikeita, etten voi olla ihan raspikurkkuna keikalla, Saara kertoo.

Saara sijoittui Mikko Sipolan kanssa kahden parhaan joukkoon, mutta mies vei suurimman potin voittaen koko kisan. Toinen sija on kuitenkin helpotus Saaralle, joka uskoo voivansa tämän kilpailun jälkeen keskittyä oman tyylinsä muokkaamiseen.

- Toinen sija on aina toinen sija ja kyllä sitä miettii, että voi vitsit tämän olisi voinut voittaakin, Saara myöntää.

Pitkä ja raskas puolivuotinen taival on koetellut henkisesti laulajatarta.

Kuka on ollut eniten tukenasi?

- Perhe, Saara Aalto kertoo sen tarkemmin täsmentämättä.

Keikkailu jatkuu läpi viikonlopun ja maanantaina alkaa uusien kuvioiden miettiminen.

Yhteydenottopyyntöjä on rapissut Saaralle sen verran, että keikkoja luulisi piisaavan myös jatkossa. Michael Monroen valmennuksessa herkän tytön imagoon on tullut myös hieman rokkia ja eilisessä finaalissa Saara asteli rohkeasti lavalle kimaltelevassa minimekossa.

- Kisa on ehdottomasti vahvistanut omaa tyyliäni. Tykkään laulaa balladeja ja kertoa isoja tarinoita. En enää pelkää tehdä isoja ja rohkeampia valintoja, Saara painottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?