Voice of Finlandin kulisseissa huijausepäily - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

Huijausepäily Voice of Finlandissa: Manipuloitiinko tuomariääniä?

Viihdesarja Voice of Finlandin epäselvä äänestyskäytäntö on aiheuttanut närää katsojissa. Perjantaisen semifinaalin jälkeen spekulointi räjähti käsiin ennakkosuosikin pudottua finaalipaikalta.

16.4.2012 15:17

Rumban rocktoimittaja Nalle Österman kirjoitti lauantaina blogitekstissään epäilevänsä tuotantoyhtiön sotkeneen äänestystulosta. Ohjelman tuottaja Anne Wahlström kävi supisemassa Michael Monroelle juuri ennen pisteiden jakoa, jonka jälkeen Monroe antoi lähtöpassit ennakkosuosikki Mikko Herraselle.   Ennen Herrasen esitystä Monroe hehkutti haastattelussa, että muusikko on räjäyttänyt suomalaisten tajunnan. Kuitenkin pisteitä jaettaessa valmentaja päästi toisen kilpailijan Saara Aallon jatkoon 30-70 pisteillä.   Jos Herranen olisi päässyt jatkoon, olisi finaalissa ollut neljä miestä. Österman vihjailee blogitekstissään, että Herrasen finaalipaikka olisi ollut Solar Filmsin pahin pelko.   - Semifinaalissa oli 8 huippulaulajaa ja jonkun sieltä oli mentävä jatkoon. Ei meillä siinä sen enempää pelkoja ole. Toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta, Petteri Ahomaa kommentoi Solar Filmsiltä.

Tuotantoyhtiöstä korostetaan, ettei vilppiä ole tapahtunut.   - Hänellä tuskin on kovinkaan paljon tekemistä tuotannon kanssa, Ahomaa painottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?