VoF: Pudonnut Mikko Herranen: Tämä harmittaa eniten - Voice of Finland - Ilta-Sanomat

VoF: Pudonnut Mikko Herranen: Tämä harmittaa eniten

Tähtivalmentaja Michael Monroen joukkueessa laulanut Mikko Herranen tippui eilen perjantaina Voice of Finland -kisasta Saara Aallon päästessä finaaliin.

14.4.2012 11:30

Tähtivalmentaja Michael Monroen tahto jyräsi yleisön mielipiteen yli perjantain Voice of Finland -semifinaalissa.

Saara Aalto eteni kisan finaaliin Monroen antamien pisteiden ansiosta, ja Mikko Herranen putosi kisasta, vaikka hän voittikin Aallon sekä Spotify- että yleisöäänestyksessä.

Yleisön ääni ei siis riittänyt ratkaisemaan Monroen tiimin finalistia. Mikko olikin luonnollisesti pettynyt putoamisestaan.

- Olisin halunnut finaaliin, totta kai! Ja jos ihmiset olisivat saaneet päättää, minä olisin päässyt finaaliin. Mutta Michael päätti toisin, Herranen sanoi pettyneenä.

Monroe jakoi käytössä olleet sata pistettä Aallon ja Herrasen välillä lukemin 70-30. Yleisö- ja Spotifyn-äänten jälkeen lopullinen pistejako oli 160-140, eli Monroen mielipide oli erittäin ratkaiseva finalistivalinnassa.

- Se on ollut mulle jo kauan selvää, että Michael on todella innoissaan Saarasta. Ajattelin jo ennen pistejakoa, ettei minulla ole mahdollisuuksia finaaliin. Saara on sitä paitsi paljon enemmän kilpailutyyppiä kuin minä. Se ehkä tarvitsee tätä (Voice of Finland -kisaa) enemmän. Minä olen enemmän heavymies.

- Ainut asia, mikä harmittaa oikeasti, onkin se, etten päässyt laulamaan finaalissa Iron Maidenia, Herranen naurahti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?