MAINOS

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Visan mainosaineistoa.
MAINOS

Miten ökyrikkaat lomailevat? Katso kuvat ja ihastu!

Julkaistu:

Maailmalta löytyy toinen toistaan eksoottisimpia lomakohteita, jos pikkurahasta ei ole puutetta.
Luksushuvila Como-järveltä

Lomailetko mieluiten Euroopassa? George Clooneyn suosimia lomaseutuja Italian Como-järvellä on vaikea peitota. Villa La Cassinella Comon rannalla on satumaisilla maisemilla varustettu kahdeksan makuuhuoneen 1800-luvun luksushuvila, jonka mukavuuksiin kuuluu valaistu tenniskenttä, lämmitetty allas 22-karaatin kultalaatoilla, punttisali, seitsemän hehtaarin puutarha sekä henkilökunta valmiina täyttämään jokaisen toiveesi.

Villaan mahtuu 14 henkeä ja sen vuokraaminen maksaa noin 60 000 euroa kahdelta yöltä, joka on villan minimivuokra-aika.


Idän pikajunalla Lontoosta Venetsiaan

Junamatkailusta innostuneet voivat kokea idän pikajunan tunnelmaa Venice Simplon Orient Expressissä. Kiireetöntä luksusjunailua rytmittävät gourmet-ateriat ja hienostunutta tunnelmaa ylläpitää pukukoodi: farkuissa ei sovi esiintyä edes päivällä ja illalliselle suositellaan pitkää iltapukua ja smokkia.

Junan pukukoodina tunnetaan lausahdus: “You can never be overdressed on the Orient Express”, et voi koskaan olla ylipukeutunut idän pikajunassa. 24 tunnin matka Lontoosta Venetsiaan maksaa noin 2 500 euroa sisältäen ateriat.

Maailman mahtavin pubikierros

Eksoottisia räätälöityjä lomia tarjoava Hurlingham Travel järjestää maailmanympärysmatkoja salakapakoiden parhaimmistoon. 10 kaupungin kierros kuljettaa matkailijat tutustumaan muun muassa Lontoon, Geneven, Hong Kongin, Sydneyn ja Los Angelesin salaisiin baareihin.

Jokainen matkalle kelpuutettu baari tekee varmasti vaikutuksen, esimerkiksi Sydneyn Baxter Innissä viskilistalla on 360 vaihtoehtoa. Kuukauden pituinen salakapakkamatka maksaa 89 000 euroa kahdelle hengelle. Järjestäjät suosittelevat vastuullisia juomatapoja.

Kuninkaallisten suosima paratiisisaari


Mikäli mielit perinteisemmälle rantalomalle, niin Virgin-yhtiöiden perustajana tunnetun Richard Bransonin Brittiläisillä Neitsytsaarilla sijaitsevaa yksityissaarta Necker Islandia kuvaillaan unelmien täyttymykseksi: valkohiekkaisia rantoja, palmuja ja paratiisitunnelmaa.

Necker sopii lomakohteeksi hiukan ydinperhettä suuremmallekin seurueelle, hulppeaan päärakennukseen sekä kuuteen erilliseen huvilaan voi majoittua yhteensä 30 aikuista ja kuusi lasta. Trooppisen saaren voi vuokrata reilun 53 000 euron vuorokausihintaan.

...ja vielä vähän överimpää


Jos Necker kuulostaa turhan rahvaanomaiselta vaihtoehdolta, löytyy Bahamalta vieläkin vaativampaan makuun lomakohteita, kuten Over Yonder Cay. Eko-henkisellä yksityissaarella on neljä ainutlaatuista huvilaa, joissa on yhteensä 15 makuuhuonetta. Viikon vuokrahinta koko saarelle on noin 650 000 euroa, joka sisältää golfausta yhdeksän reiän kentällä, sukeltamista, hierontaa, joogatunteja, ja päivän purjehduksen 114-jalan luksusjahti Tenaciouksella.

Lue Visa-kortin hyödyistä täältä!

Visalla maksaminen on turvallista

Visalla maksaminen on yhtä turvallista niin ulkomailla kuin kotimaassa. Visalla tekemäsi ostokset joko ovat turvattuja maailmanlaajuisesti, asioitpa sitten verkossa tai paikallisessa kaupassa.

Visaa käyttäessäsi olet turvassa petoksilta, menetyksiltä ja varkauksilta. Koskaan ei kannata nostaa suuria summia käteistä matkalle mukaan. Visa käy niin monessa paikassa, että käteiselle ei ole edes tarvetta.

Jos ostat viallisia tuotteita, maksamaasi palvelua tai tuotetta ei toimiteta, voit saada rahat takaisin pankkisi kautta riippuen oman pankkisi sopimusehdoista.

HUOM! Voit ladata matkaasi varten puhelimeesi kätevän Visa Travel Tools -sovelluksen. Sovellus kertoo lähimmän pankkiautomaatin matkakohteessasi ja muuntaa ostostesi loppusumman euroiksi.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS