Erohuhujen pyörteissä ollut Monacon ruhtinaspari astui julkisuuteen – hovi julkaisi yhteiskuvan

Ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene edustivat yhdessä perjantaina.

Monacon hovi on kiistänyt parin eroaikeet.

EROHUHUT Monacon ruhtinas Albertin ja ruhtinatar Charlenen ympärillä kiihtyivät jälleen hiljattain. Ranskalaislehti Royauté jopa väitti, että eroprosessi olisi käynnistetty kaikessa hiljaisuudessa.

Viime viikolla Monacon hovin edustaja kommentoi poikkeuksellisen ärhäkästi väitteitä kiistäen ne tyystin, Daily Mail uutisoi. Palatsin lehdistöosasto julkaisi virallisen lausunnon, jossa se kiistää ”pahantahtoiset huhut”.

Viikonloppuna hovi julkaisi virallisella Instagram-tilillään kuvan ruhtinasparista kuin sanojensa katteeksi. Yhteiskuva on otettu perjantaina, jolloin ruhtinaspari osallistui Monaco Women Forum -tapahtumaan.

Charlenen elegantti ja kimaltava juhlatyyli on kerännyt kehuja somessa. Kiitosta kerää myös hovin ratkaisu julkaista yhteiskuva erohuhujen keskellä.

– Paras tapa vastata huhuihin, kommenteissa kiitellään.

Pari on ollut naimisissa 12 vuotta ja erohuhut ovat vainonneet heitä pitkin matkaa. Ruhtinattaren väitetään yrittäneen karata omista häistään heti alkuun ja alttarilla hän näytti kerrassaan surkealta.

Huhut kiihtyivät uudestaan vuonna 2021, kun Charlene jumitti terveysongelmien vuoksi ensin pitkään synnyinmaassaan Etelä-Afrikassa ja palattuaan kotiin vetäytyi toipumaan yksityiseen hoitolaitokseen määrittelemättömän uupumuksen vuoksi.

Viime aikoina Charlene on esiintynyt julkisuudessa hyväntuulisen oloisena ja parin kerrotaan osallistuvan yhdessä kuningas Charlesin kruunajaisiin Lontoossa toukokuun alussa. Se on yksi suurimpia edustustapahtumia sitten Charlenen toipumisen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?