Kristian Heiskari laihtui 14 kiloa – kertoo huimasta elämäntapamuutoksestaan

Tosi-tv-mestarin alkuvuosi on sujunut Espanjan Fuengirolassa reippaasti rehkien.

Kristian Heiskari tunnetaan kahden eri tosi-tv-ohjelman voittajana.

Vuoden 2019 Big Brotherin ja vuoden 2021 Selviytyjät voittaneen Kristian Heiskarin, 30, elämässä on viime aikoina tapahtunut asioita.

Espanjan Fuengirolassa asuntovaunussa talvehtinut Heiskari on päivittänyt Instagramiin, että vuosi 2023 on kulunut muun muassa kovan treenaamisen merkeissä.

Vuoteen on kuulunut muun muassa ”hapottavia lenkkejä, kovaa treenii” ja ”uusi harrastus”, eli itämaiset kamppailulajit.

Heiskari on laskenut, että takana on kokonaiset 230 urheilusuoritusta.

Siispä tosi-tv-tähden painokin on pudonnut kokonaiset 14 kiloa, hän raportoi.

Treenauksen vastapainona mies on ehtinyt istumaan paikallisessa ravitsemusliikkeessä myös musavisoissa ja kuuntelemaan 12 äänikirjaa.

Heiskari esitteli asuntovaunuaan Ilta-Sanomille viime vuonna.

Nyt on kuitenkin kevät, vaikkei sitä täällä Suomessa ikkunasta katsoessa heti uskoisikaan, ja Heiskarinkin on aika kääntää kurssi kohti pohjoista.

– On toi Fuge kyl kummallinen paikka ja ei varmasti tulis lähdettyä ilman karavaanin tuomaa vapautta. Kuitenkin alkuvuosi meni nätisti ja sai tutustua siisteihin tyyppeihin, siistien juttujen merkeissä, hän kirjoittaa.

Tuomisinaan Heiskarilla on muun muassa rescuekoira Paavo, jonka hän hankki heti Fuengirolaan saavuttuaan.

– Jotkut jotka ollut pidempään meikän matkassa tietää että 2019 BB-talossa päätin että hommaan koiran. Kolme vuotta asiaa kypsyteltyäni vierailin tarhalla jossa Paavon kanssa synkkasi heti. Käytiin kolme päivää kävelyillä ja päätös oli selvä, Heiskari kirjoitti alkuvuodesta.

Monet kirjoittavat toivottavansa BB-tähden tervetulleeksi takaisin koto-Suomeen.

Olkoonkin, että vallitsevat säätilat ovat kirvoittaneet seuraajilta myös toisenlaisia reaktioita.

– Älä pidä kiirettä, nytkin tulee lunta etelä-Suomessa taivaan täydeltä, eräs seuraaja toppuuttelee.

– Tykkääköhän Paavo Paavali lumesta, toinen pohtii viitaten Heiskarin koiraan.

Ilta-Sanomat kirjoitti noin vuosi sitten Kristian Heiskarin asuntovaunuprojektista.

Lue lisää: Kristian Heiskari irtisanoi viime keväänä tonnin kuussa maksaneen vuokra-asunnon ja muutti asunto­vaunuun – tällainen on uusi koti

Lue lisää: Kristian Heiskari paljasti yllätysuutisia – teki totaalisen elämänmuutoksen

Viime keväänä Heiskari luopui vuokra-asunnostaan Helsingissä ja hankki uudeksi asunnokseen asuntovaunun, jossa hän on asunut viime toukokuusta lähtien.

– Mulla oli pitkään ollut keväällä mietteenä, että jotain täytyisi kesälle keksiä. Jotain muutosta tuohon Herttoniemen betonihelvettiin, Heiskari kertoi tuolloin.

Tällaiseen vehkeeseen Heiskari elämänsä pakkasi.

Hänen Herttoniemen-asuntonsa kustansi kuukaudessa tuhat euroa, ja sekös otti päähän. Hän investoi 17 000 euroa maksaneeseen asuntovaunuun, ja kertoi Ilta-Sanomille nauttivansa elämästään nyt paljon enemmän.

– Saa mennä mihin haluaa ja tavarat on aina mukana. Jos lähdet viikonlopun viettoon johonkin, niin ei tarvitse pakkailla reppuja ja muita. Maanantaina, jos reissua haluaa vielä jatkaa, ei tarvitse miettiä, miten pääsee käymään kotona hakemaan uusia vaatteita ja tavaroita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?