Eronnut ABBA-Björn hehkuttaa 28 vuotta nuorempaa rakastaan – Christina toi tähden elämään suomalaisille tutun herkun

Björn Ulvaeus kertoi Bianca-ohjelmassa, kuinka hän tapasi uuden kumppaninsa Christina Sasin.

Björn Ulvaeus asuu nykyään Christina Sasin kanssa Tukholman kodissaan.

Abba-tähti Björn Ulvaeus, 77, on ollut yhdessä uuden kumppaninsa, Christina Sasin, 49, kanssa viime vuodesta saakka.

Ulvaeus kertoi Expressenin mukaan vastikään Bianca-tv-ohjelmassa kuinka pari tapasi. Viime sunnuntaisessa ohjelmassa olivat vieraana Ulvauksen lisäksi myös näyttelijät Jennifer Aniston ja Adam Sandler sekä tähtikokki Björn Franzén.

Ulvaeus paljasti, että hän tapasi Christinan kuvatessaan tv-ohjelmaa Saksassa. Kun häneltä kysyttiin, "rakastuivatko he", Ulvaeus ei epäröinyt vastauksessaan.

– Niinkin voisi kai sanoa, ainakin minä, hän sanoi.

– Olen ollut rakastunut useita kertoja. Teini-ikäisenä sitä tapahtui usein, mutta niitä ei lasketa. Sen jälkeen olen ollut rakastunut kahdesti, ja tämä on kolmas, hän jatkoi.

Ulvaeus esitteli Christina Sasin ensimmäistä kertaa viime kesänä Peppi Pitkätossu -elokuvan ensi-illassa.

Kun pari kertoi suhteestaan julkisuuteen, he asuivat aluksi erillään. Expressenin mukaan Ulvaeus ja Sas ovat kuitenkin asuneet viime syksystä lähtien yhdessä Ulvaeuksen luksuskartanossa Tukholman Östermalmissa.

Ulvaeus kertoi, että uusi suhde on tarkoittanut uusia kokeiluja myös ruokien maailmassa.

– Uusi kumppanini on tutustuttanut minut puuroon, kaurapuuroon.

Hän kertoi, että puurot höystetään mustikoilla, karhunvatukoilla, vadelmilla ja myslillä. Kun pari haluaa syödä puuronsa vielä hienommin, he lisäävät siihen mangoa.

– Ja hieman maitoa, Ulvaeus lisäsi saaden yleisön hurraamaan.

Ohjelman juontaja Bianca Ingrosso kysyi Ulvaeukselta, mitä ominaisuuksia hän arvostaa kumppanissaan.

– Kauneutta, henkisyyttä, älykkyyttä ja hauskuutta, Abba-tähti vastasi.

Ulvaeus kertoi olevansa varsin tyytyväinen elämäänsä tällä hetkellä.

– Elämän tarkoitus on se, että se, mitä koet juuri nyt tässä hetkessä, tuntuu merkitykselliseltä ja että ympärilläsi olevilla rakkailla ihmisillä menee hyvin. Kyse on pikemminkin olemassaolosta itsestään kuin siitä, että elämällä olisi objektiivinen päämäärä tai tarkoitus, Ulvaeus totesi haastattelussa.

Abban kitaristille ja lauluntekijälle elämässä tärkeintä on itse ”matka”.

– Olen todella maanläheinen. Olen käynyt monen vuoden ajan terapiassa, itse asiassa eräänlaisessa dialogiterapiassa filosofin kanssa, Ulvaeus kertoi.

Björn Ulvaeus ja Christina Sas ovat hehkuneet onnea esiintyessään julkisuudessa yhdessä.

Björn Ulvaeus kertoi viime vuoden helmikuussa eroavansa pitkäaikaisesta vaimostaan Lena Ulvaeuksesta. Ex-vaimo sairastaa parantumatonta syöpää.

Pari oli naimisissa 41 vuotta, ja heillä on kaksi yhteistä tytärtä. Kesällä 2022 Ulvaeus esitteli uuden kumppaninsa ensimmäistä kertaa Peppi Pitkätossu Sirkuksessa -elokuvan ensi-illassa. Ulvaeus ja Sas edustivat kameroiden edessä käsikädessä. Sas on Aftonbladetin mukaan Universal Music Groupin tuotepäällikkö Saksassa.

Viimeisimmän kerran pari esiintyi julkisuudessa joulun alla A Man Called Otto -elokuvan Ruotsin ensi-illan punaisella matolla. Ulvaeus ja Sas hehkuivat Expressenin mukaan onnea. He muun muassa naureskelivat ja pussailivat. Abba-tähti odotti tuolloin kovasti joulua.

– Odotan suurta perhejoulua. Sinne tulee läheisiä ja rakkaita lapsia ja lapsenlapsia. Se on parasta mitä tiedän, Ulvaeus hehkutti.

Lena Ulvaeus kertoi mielipiteensä ex-miehensä 28 vuotta nuoremmasta kumppanista viime heinäkuussa.

– Emme ole millään tavalla eri mieltä asioista, ja toivon hänelle kaikkea hyvää, Lena Ulvaeus sanoi tuolloin Expressenille.

Björn ja Lena Ulvaeus olivat naimisissa 41 vuotta. Kuva vuodelta 2008.

LENA ULVAEUS kertoi, ettei Björnin uusi kumppani tullut hänelle yllätyksenä ja hän tiesi parin seurustelusta ennen sen julkistamista.

Svensk Damtidningenin mukaan Lena Ulvauksella diagnosoitiin parantumaton lymfaattinen leukemia vuonna 2003.

Epävarmuus sairaudesta huoletti myös Björniä. Ulvaeus kertoi Dagens Nyheterin 75-vuotishaastattelussa vuonna 2020 ex-pariskunnan arjesta ensimmäisen koronakevään aikana. Molemmat kuuluvat ikänsä puolesta riskiryhmään, mutta Lenan sairaus pakotti olemaan vielä erityisen varovainen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?