Sanni paljastaa Aki Linnanahteelle, miten työ vaikuttaa avoliittoon Shirly Karvisen kanssa – myös somekäytös muuttui

Laulaja Sanni kertoo Aki Linnanahde Talk Show’ssa, että hän haluaa nykyään julkaista sosiaalisessa mediassa avoimesti myös ”tavallista elämäänsä”.

Artisti Sanni eli Sanni Kurkisuo on harvinainen vieras podcasteissa. Nyt hän on kuitenkin raottanut elämäänsä Aki Linnanahteen juontamassa Aki Linnanahde Talk Show’ssa.

Kaksikko keskustelee jaksossa musiikin tekemisen eri puolista. Sanni myöntää, että taiteilijana hän saattaa humpsahtaa yllättäen keskelle luovaa prosessia.

– Kun on se oma pelikenttä, jossa saan olla oman pään sisällä ja kirjoittaa biisejä, niin havahdun illalla siihen, että hetkinen, olenko syönyt mitään moneen tuntiin, Sanni kuvailee.

Sanni myöntää, että työ seuraa häntä joskus kotiin asti. Sanni asuu avopuolisonsa Shirly Karvisen, 30, kanssa Helsingissä.

– Kotona saattaa jutut jäädä huomaamatta. Huppari voi olla lattialla viikon, enkä vain ole huomannut. Se on kannettu pyykkikoriin ja ihmettelen vaan, mihin se meni, Sanni kuvailee.

Sanni myöntää, että työt seuraavat joskus kotiin asti, sillä artistin on vaikea erottaa työtä ja vapaa-aikaansa.

Linnanahde tiedustelee Sannilta, että onko kotona tullut palautetta asiasta.

– Olen saanut kuulla siitä, että jos luon (musiikkia), niin olen sellainen seiniin katselija, Sanni myöntää nauraen.

– Mutta ei se ole negatiivinen asia. Sanon, että nyt mietin, enkä jaksa selittää asiaa, mutta ei ole hätää, kaikki hyvin. Minusta kuulemma näkee, että on sellainen tietty kuollut katse, Sanni naurahtaa.

Sannin ja Shirlyn suhde on herättänyt paljon huomiota. Heitä on bongattu usein esimerkiksi lenkiltä Shirlyn koiran Penan kanssa. Linnanahde tiedustelee Sannilta, miltä se on tuntunut.

– Olisi ihan kiva käydä rauhassa lenkillä, Sanni huokaisee.

Sanni ja Shirly ovat jakaneet paljon kuvia elämästään ja arjestaan sekä yhteisiltä ulkomaanmatkoiltaan. Sanni kertoo, että hän haluaa nykyään julkaista sosiaalisessa mediassa avoimesti myös ”tavallista elämää”.

– Kun ei ole ollut syksyllä keikkoja ja olen istunut vain studiokopissa, niin sen lisäksi elämäni on ollut tosi arkista. Olen tykännyt laittaa someen myös sitä arkista puolta.

Avoimuus on ollut vapauttavaa.

– Ei tarvitse piiloutua jonkun hahmon taakse. Se mahdollistaa sen, että voin vain elää mun elämääni. Tykkään näyttää, että tällaista se on ollut, Sanni sanoo Linnanahteelle.

Sanni ja Shirly tulivat yhdessä Emma-gaalan punaiselle matolle helmikuussa 2023.

Sanni ja Shirly tekivät ensimmäisen julkisen esiintymisensä pariskuntana helmikuussa Emma-gaalassa. Pariskunta oli liikkeellä biletunnelmissa. He aikoivat viihtyä ”niin pitkään kuin kunto riittää”.

– Kiva edustaa yhdessä, kun ollaan niin paljon yhdessä muutenkin, Sanni totesi punaisella matolla.

Parisuhteensa he julkistivat Pride-viikolla kesällä 2022.

Lue lisää: Sanni ja Shirly Karvinen edustivat ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä – saapuivat punaiselle matolle käsi kädessä

Lue lisää: Shirly Karviselta parisuhde­paljastus – kertoo, mitä hänen vanhempansa ajattelevat Sanni-tyttöystävästä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?