Paris Hiltonin järkyttävä paljastus – salasuhde opettajan kanssa yläasteella

Takavuosien kohujulkimo esittää muistelmissaan karuja väitteitä teinivuosistaan.

Miljardööriperijä Paris Hiltonin elämä ei omaisuudesta huolimatta ole ollut helppoa.

Seurapiiritähti Paris Hilton kertaa hiljattain julkaistussa Paris: The Memoir -teoksessa vaihderikasta elämäänsä.

Hiltonin upporikkaan hotellisuvun perijätär on vuosien varrella kokenut kovia ja marssinut tunnetusta kohusta toiseen, mutta teoksessa hän paljastaa, että skandaalit olivat lähellä jo yläasteiässä, kertoo People.

Hilton nimittäin väittää, että hänen yläasteensa opettaja hyväksikäytti häntä kahdeksannella luokalla. Tapahtumien aikaan Hilton mielsi tilanteen ”salaiseksi seurustelusuhteeksi”. Yhdysvalloissa kahdeksas koululuokka tarkoittaa sitä, että Hilton oli joko 13- tai 14-vuotias.

Hilton kertoo olleensa monien luokkansa tyttöjen tapaan ihastunut ”komeaan nuoreen opettajaan”. Perijätär väittää, että hänen kohdallaan tunteet olisivat olleet molemminpuolisia.

– Hän sai minut tuntemaan itseni huomioiduksi tärkeällä, aikuisella tavalla. Hän kehui ja kiusoitteli minua ja sanoi, että muut tytöt puhuivat minusta selkäni takana koska he olivat kateellisia, Hilton kirjoittaa.

Paris Hilton on ollut tuttu näky punaisilla matoilla yli 20 vuoden ajan. Tässä hän tämän kevään Grammy-gaalassa.

Hiltonin mukaan tämä nimeämätön miesopettaja pyysi hänen numeroaan ja soitteli estoitta alaikäiselle oppilaalleen joka ilta. Opettaja tiedusteli Hiltonin mukaan usein, olivatko hänen vanhempansa kotona.

Eräänä päivän vanhemmat eivät olleet paikalla ja opettaja päätti lähteä tapaamaan Hiltonia. Nyt 42-vuotias Hilton väittää opettajan saapuneen pihaan autollaan.

– Kiipesin pelkääjän paikalle. Opettaja nappasi minusta kiinni ja suuteli minua, Hilton kirjoittaa.

Tilanne jatkui perijättären mukaan ”pitkään”, kunnes Hiltonin vanhemmat yllättäen saapuivat paikalle. Opettaja meni paniikkiin ja yritti karata paikalta Hilton mukanaan, mutta vanhemmat olivat jo huomanneet tapahtuneen.

Kenties tästä syystä kouluvuoden päätteeksi Hilton lähetettiin asumaan mummolleen kauas kotoa. Perijätär kertoo, että kaikki muut koulun oppilaat vaikuttivat tietävän opettajan tekosista, mutta syystä tai toisesta alaikäisen oppilaan hyväksikäyttö ei muuttanut kyseisen opettajan kiiltokuvamainetta.

– En tiedä, saiko opettaja koskaan mitään seuraamuksia tai tekikö koulu mitään sen eteen, että hän ei voisi tehdä samaa toiselle pikkutytölle, Hilton kertoo.

Hilton myös väittää, etteivät hänen vanhempansa koskaan kertoneet asiasta viranomaisille tai muille tahoille. Hän uskoo tämän johtuvan siitä, että vaikutusvaltainen perhe pelkäsi tapauksen paljastumisesta todennäköisesti aiheutuvaa kohua.

Paris Hilton nousi maailmanmaineeseen Simple Life -tosi-tv-sarjasta 2000-luvun alussa. Oikealla sarjassa myös esiintynyt Hiltonin ystävä Nicole Richie.

Hilton kertoo yrittäneensä hävittää muistoja tapahtuneesta vuosien ajan. Hän kertoo piilotelleensa koko tapausta, koska hän ei halunnut hyväksyä joutuneensa hyväksikäytön uhriksi.

– En minä koskaan antanut itseni puhua tai edes ajatella tapahtunutta tai sitä, miksi kiipesin ikkunasta pussaamaan sitä pedofiilia. Minulla kesti vuosikymmeniä ennen kuin edes pystyin sanomaan sanan pedofiili, Hilton tilittää.

Hiltonin kertomukselle ei ole mitään virallista vahvistusta, sillä väitettyä hyväksikäyttöä ei koskaan viety viranomaisten eteen. Tarinaa kuitenkin puoltaa se, että hyväksikäytön väitetyn tapahtuma-ajan jälkeen koko Hiltonin perhe lähti lopulta Kaliforniasta itärannikolle.

Tätä nykyä Hilton on naimisissa yrittäjä Carter Reumin kanssa.

Paris Hilton oli 90-luvun lopulta 2000-luvun puoliväliin maailman tunnetuimpia kohujulkimoita, jonka kasvot pyörivät varsinkin Yhdysvaltain lööpeissä päivästä toiseen. Hän oli ensimmäisiä tosi-tv-tähtiä, jota on ajoittain nimitetty myös ”maailman ensimmäiseksi vaikuttajaksi”.

Kenties tunnetuin häneen liittyvä kohu nähtiin kuitenkin vuonna 2004, kun Hiltonin ja hänen ex-poikaystävänsä Rick Salomonin vuonna 2001 kuvaama seksivideo päätyi julkisuuteen. Hilton vei Salomonin videon luvattomasta julkaisusta oikeuteen.

Kohuista huolimatta Hilton on ehtinyt tehdä vuosien varrella vaikka mitä. Hilton on muun muassa esiintynyt DJ:nä ja laulajana sekä tehnyt mittavan määrän töitä hyväntekeväisyyden parissa. Tietyllä tapaa häntä on myös kiittäminen Kardashianien maailmanmaineesta, sillä ensi kertaa suvun tunnetuin jäsen Kim Kardashian pääsi otsikoihin juurikin Hiltonin ystävänä ja stylistinä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?