Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lapsia ei kutsuttu kruunajaisiin – tässä syy

Kuninkaallisperheessä on jälleen uusi kohu, sillä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lapsia ei ole kutsuttu kuningas Charlesin kruunajaisiin.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan käsi kädessä.

17.3. 16:24

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lapsia ei ole kutsuttu kuningas Charlesin toukokuussa pidettäviin kruunajaisiin, kertoo Daily Mail.

Herttuapari on kutsuttu, mutta vielä ei ole tietoa siitä, aikovatko he osallistua juhlaan.

Kuninkaallinen perhe ei tunnu odottavan innolla kohuparin saapumista.

– Yksi heidän sukulaisistaan sanoi toivovansa, että heidät laitetaan istumaan Islantiin, jos he saapuvat paikalle, perheen ystävä sanoi Daily Mailin mukaan.

Independent-lehden mukaan Harryn ja Meghanin lapsien kutsumisesta keskustellaan sitten, kun pari on päättänyt osallistumisestaan.

Mirror-lehti puolestaan kirjoittaa, että erään kuninkaallislähteen mukaan lapset Archie, 3, ja Lilibet, 1, ovat liian nuoria osallistuakseen juhlaan.

Parin välit hoviin ovat riitaisat. Harry ja Meghan ovat poikenneet monista kuninkaallisista perinteistä, mistä muu kuninkaallisperhe on tuohtunut.

Harry ja Meghan juhlivat hiljattain tyttärensä Lilibetin ristiäisiä Kaliforniassa, jonne kuningas Charles ja kuningatar Camilla sekä prinssi William ja prinsessa Catherine eivät saapuneet paikalle kutsusta huolimatta.

Pari jätti hovin ja kuninkaalliset velvollisuudet vuonna 2020.

Kuningas Charlesin kruunajaiset pidetään 6. toukokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?