Jukka Lindström palaa televisioon!

Noin viikon uutisista tuttu Jukka Lindström palaa televisioon uuden ajankohtaisohjelman tv-kasvona.

Jukka Lindström on pitänyt taukoa tv-töistä. Nyt hän palaa Ylelle uuteen ohjelmaan.

15.3. 10:49

Yle tiedottaa, että ajankohtaisohjelmista tuttu koomikko ja toimittaja Jukka Lindström palaa televisioon.

Lindström nähdään uudessa tv-ohjelmassa Kovan viikon ilta, jossa Lindström tarttuu viikon kiinnostavimpiin uutisiin. Ohjelma alkaa lauantaina 15. huhtikuuta.

Uutisia käsitellään yhdessä toimittajien ja koomikoiden kanssa.

– Kevät on poliittisen satiirin kannalta äärimmäisen kiinnostava. Vaalit ja uusi hallitus tulossa! Uskon vakaasti, että jälleen kerran suomalaiset poliitikot auttavat meitä tekemään hulvattoman hauskan ohjelman, Lindström kertoo tiedotteessa.

Ohjelmaa käsikirjoittavat Lindströmin kanssa satiirikonkarit Yasir Gaily, Anders Helenius, Ursula Herlin ja Janne Zareff.

– Meillä on kasassa Suomen kovin komediakirjoitustiimi, Lindström jatkaa.

Jukka Lindström tunnetaan stand up -lavojen lisäksi uutissatiiri Noin viikon uutisista. Ohjelma nähtiin Yle TV2:ssa vuosina 2014–2017, ja se palkittiin kaksi kertaa parhaan komedia- ja sketsiohjelman Kultaisella Venlalla.

Lindström ja Noin viikon uutiset voittivat vuoden 2018 Venla-gaalassa Vuoden parhaan komedia- ja sketsiohjelman palkinnon.

Ensimmäisessä Kovan viikon illassa keskustelemassa ovat näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtinen, politiikan toimittaja Jari Hanska ja viestinnän ammattilainen Lotta Backlund.

Kevään muissa lähetyksissä nähdään muun muassa toimittajat Vappu Kaarenoja ja Robert Sundman, sekä koomikot Iikka Kivi, Aatu Raitala ja Eeva Vekki. Studiossa nähdään kevään mittaan lisäksi muita ajankohtaisia vieraita.

Lue lisää: Noin viikon uutiset jättävä Jukka Lindström suuntaa Eurooppaan stand up -klubeille: ”En tiedä uskallanko”

Lindström jätti Noin viikon uutiset vuonna 2017. Hän käsikirjoitti ohjelmaan sen alusta saakka ja hänen lähtönsä tuli monelle katsojalle yllätyksenä.

– Kuluneet kolme vuotta NVU:n parissa ovat olleet Suomen parhaan työryhmän ja aktiivisten fanien ansiosta hienoa aikaa. Hiljattain tarjoutui kuitenkin mahdollisuus muuttaa perheen kanssa ulkomaille, joten päätin laittaa tv-työt pienelle tauolle, Lindström kertoi Ylen tiedotteessa vuonna 2017.

Lindström kertoi samana vuonna IS:lle suuntaavansa maailman stand up -lavoille. Tuolloin ajatuksena oli lähteä kiertämään Eurooppaa. Välillä Lindström palasi myös Suomeen tekemään stand up -kiertueita.

– Euroopan sisällä sukkuloin. Haluaisin kokeilla stand up -esiintymisiä Lontoossa tai Amsterdamissa, mutta en tiedä uskallanko. Saa nähdä, Lindström pohti tuolloin.

Kovan viikon ilta Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 15.4. alkaen lauantaisin klo 21.00

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?