Haluatko miljonääriksi avausjaksossa tukala tilanne – Formula 1 -kysymys ajaa autoanalyytikon ahdinkoon

Haluatko miljonääriksi -tv-visan uusi kausi alkaa torstaina 16. maaliskuuta.

16.3. 11:06

Suosittu tv-visailu Haluatko miljonääriksi palaa Antti Holman luotsaamalla uudella kaudellaan tv-ruutuihin torstaina 16. maaliskuuta.

Lue lisää: Antti Holma löytää vaivihkaisen virheen Haluatko miljonääriksi? -kisan kysymyksessä – olisitko huomannut?

Heti avausjaksossa nähdään Nelosen tiedotteen mukaan tukala tilanne, kun 28-vuotias autoanalyytikko Topias Pesonen joutuu ahdinkoon saatuaan eteensä Formula 1 -kysymyksen.

10 000 euron kysymyksessä tiedustellaan, kuka on ensimmäinen suomalainen F1-kuski, joka on voittanut maineikkaan Monacon GP:n. Vaihtoehdot ovat Valtteri Bottas, Mika Häkkinen, Keke Rosberg ja Kimi Räikkönen.

Autoihin liittyvästä ammatistaan huolimatta Formula 1 ei ole lähellä kilpailijan sydäntä, joten hän käyttää viimeisen oljenkortensa ja poistaa kaksi varmasti väärää vastausta. Vastausvaihtoehdoiksi jäävät Valtteri Bottas ja Keke Rosberg.

– En tiedä, auttoiko tuo vai ei, arvaus tämä olisi joka tapauksessa, Topias Pesonen manaa.

– Jos oljenkorsi käytettiin, pitää pelata. Lukitsen Rosbergin, rauhallisesti kisassa edennyt Pesonen jatkaa.

Antti Holma pitää kisaajaa jännityksessä, kunnes lopulta paljastaa oikean vastauksen laulamalla monelle tuttua Matti Pellonpään esittämää ja Juice Leskisen sanoittamaa laulua 80-luvulta.

– Ke-ke-ke-ke Ruusperi, Ruusperi!

Haluatko miljonääriksi? Nelosella ja Ruudussa torstaisin 16.3. alkaen kello 21. Ilta-Sanomat, Nelonen ja Ruutu kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue lisää: Antti Holma kertoo, minkä muutoksen toivoisi elämäänsä – ”Tämä on raskas tapa elää”

Lue lisää: Tällaista on Antti Holman ja Emmanuel-puolison arki Sasou-koiran kanssa – yksi asia Yhdysvalloissa asumisessa kummastuttaa yhä

Lue lisää: Antti Holma 40 vuotta! Muistatko nämä hetket viihdetähden uralta? Katso kuvat vuosien varrelta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?