Ricky Gervais piilotti Muumi-pehmolelun Helsinkiin

Ricky Gervais jätti faneilleen pienen yllätyksen.

Ricky Gervais esiintyi lauantaina Helsingissä.

12.3. 11:09

Koomikko Ricky Gervais esiintyi eilen lauantaina Helsingin jäähallissa osana Armageddon-nimistä stand up -kiertuettaan. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun koomikko esiintyy Suomessa.

Nyt Gervais paljastaa Twitterissä järjestäneensä faneilleen pienen yllätyksen jäähyväislahjana. Hän kertoo piilottaneensa jonnekin päin Helsinkiä nimmarillaan koristellun Niiskuneiti-pehmolelun.

– Olen signeerannut tämän Muumi-kaverin ja nyt aion piilottaa hänet Helsinkiin, jotta joku löytää hänet ja antaa hänelle hyvän kodin, Gervais kirjoittaa ja poseeraa pehmolelun kanssa.

Hän julkaisi myös vihjeen, mistä pehmolelun löytää.

Gervaisin fanit ovat riemastuneet tempauksesta.

– Muumin signeeraus Suomessa on kuin esittäisit Jumalaa ja laittaisit nimmarin Raamattuun, suomalais-norjalainen tietokoneasiantuntija Peter Sunde Kolmisoppi vitsailee Twitterissä.

– Piilota yksi Lontooseen, se olisi hauskaa, fanit ehdottavat.

– Näyttää siltä, että lähdemme Helsinkiin, Twitterissä julistetaan.

– Rakastan Muumeja! Onnea sille, joka hahmon löytää.

Pian Gervaisin Twitter-päivityksen jälkeen Twitterissä ilmoitettiin, että Muumi on löytynyt. Pehmolelun löytäjä julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa Gervaisin Helsingin tuomiokirkon edustalle piilottaman Niiskuneidin kanssa.

– Annan hänelle kivan, lämpimän kodin Espanjassa. Rakastin muuten eilistä show’tasi, Twitterissä kirjoitetaan.

Gervaisin Muumin löytäjä on julkaissut myös yhteiskuvan koomikon kanssa. Parivaljakon yhteiskuvan on ottanut Gervaisin puoliso Jane Fallon.

– Törmäsin Ricky Gervaisiin pian tämän pikkukaverin löytämisen jälkeen. Erityiskiitos Janelle, joka otti kuvan. He molemmat olivat niin mukavia, onnellinen fani kirjoittaa.

Juttua muokattu klo 11.18: Lisätty tieto Gervaisin pehmolelun löytymisestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?