Shakira avautuu kipeästä erostaan – tästä syystä hän teki entistä rakastaan ryöpyttävän laulun

Shakira sivalsi ex-miestään tuoreessa haastattelussa.

Shakira ei ole säästellyt sanojaan erostaan Gerard Piquén kanssa.

12.3. 20:56

Poptähti Shakiran ja ex-jalkapalloilija Gerard Piquén ero on ollut kaukana sopuisasta.

Parin yli kymmenen vuoden liitto päättyi kesällä 2022. Väitetty syy parin välirikolle oli Piquén toistuva uskottomuus, jonka suhteen Shakira rikkoi alkuvuodesta hiljaisuutensa.

46-vuotias laulaja julkaisi tammikuussa yhdessä DJ Bizarrapin kanssa kappaleen, jossa hän laukoi mittavasti lokaa 36-vuotiaan exänsä ja tämän nykyisen tyttöystävän Clara Chia Martin niskaan. Kappale on tämän jutun kirjoitushetkellä saanut yli 400 miljoonaa kuuntelukertaa YouTubessa.

Superhitiksi päätyneessä kappaleessa Shakira lauloi muun muassa olevansa ”kahden 22-vuotiaan arvoinen”, ja että Piqué vaihtoi ”Ferrarin Renault Twingoon”.

Shakira ja Bizarrap vierailivat tällä viikolla amerikkalaisessa Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa. Shakira myönsi ohjelmaa juontavalle Jimmy Fallonille, että erovuosi on ollut hänelle hyvin vaikea, mutta tilityslaulu auttoi pääsemään eteenpäin.

– Se oli terve tapa kanavoida tunteitani, Shakira summaa ohjelmassa.

Shakira on yksi maailman menestyneimmistä artisteista.

Shakira kertoo ohjelmassa kappaleen saaneen vastaanoton varsinkin hänen naispuolisilta faneiltaan olleen positiivista.

– Minusta tuntui siltä, että ei minulla ole mitään faneja, vaan sisarkunta naisia, jotka ovat kokeneet samat asiat kuin minä, jotka ajattelevat kuten minä, tuntevat kuten minä ja kestivät yhtä paljon sontaa kuin minä, Shakira tilittää.

Kolumbialaislähtöinen laulaja painottaa tehneensä laulun itselleen, mutta toteaa myös, että se varmasti puhutteli muitakin.

– Minusta tuntuu, että kappale oli tarkoitettu niin monille muille naisille, jotka tarvitsivat alustan ja äänen, laulaja summaa.

Piqué pitää tätä nykyä yhtä 23-vuotiaan Clara Chia Martin kanssa.

Shakira ja Piqué tapasivat alkujaan vuonna 2010. Seurustelemaan pari alkoi vuotta myöhemmin ja he saivat yhdessä kaksi poikaa.

Myrskyisään eroon päädyttiin kesällä erinäisten mutkien kautta. Huhujen mukaan Shakira alkoi epäillä Piquén pettävän häntä kun laulajan jääkaapissa säilyttämä hillopurkki hupeni aikoina, jolloin kenenkään ei pitänyt olla perheen kotona siitä syömässä.

Erinäisten väitteiden mukaan Piquella olisi ollut syrjähyppyjä jo vuodesta 2012 asti. Miehen nykyinen tyttöystävä Marti oli juurikin se taho, jonka kanssa pettäminen johti parin lopulliseen eroon.

Parin riitaisassa erossa laukauksilta ei myöskään ole ollut turvassa Piquén lähipiiri. Paikallisten mukaan Shakira on soittanut Piqueta sättivää kappaletta kovaan ääneen kaiuttimista parin entisen yhteisen kodin ulkopuolella sekä asemoi noita-akkaa esittävän nuken suoraan kohti naapurissa sijaitsevaa Piquen äidin taloa, kertoo Daily Mail.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?