BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri: Ero!

Helmeri Pirinen kertoo Instagramissaan, että hän ja Anu ovat päättäneet erota.

Big Brotherissa tutustuneen BB-Helmeri ja BB-Anu ovat eronneet.

12.3. 9:52

Big Brother -talossa tutustuneet ja rakastuneet Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen ovat eronneet.

Ammattiscoottaajana ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Pirinen kertoo asiasta Instagramin Tarinat-osiossa.

– Moikka kaikki ystävät, nyt on tullut niin paljon inhottavia kommentteja, yksityisviestejä ja muuta kaikkea, että pakko laittaa tälle piste, Pirinen kirjoittaa.

– Olemme jatkaneen Anun kanssa eri teille ja pyytäisimme rauhaa käsitellä tätä kipeää asiaa, hän kirjoittaa ja toteaa, ettei kumpikaan heistä aio kommentoida eroa sen enempää.

Pirinen ja Puumalainen tapasivat Big Brother -tosi-tv-kisassa vuonna 2019. Viikkojen aikana kaksikko tutustui toisiinsa, ja vähitellen heidän välinen ystävyytensä syveni rakkaudeksi.

Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen kuvattuna 2020.

Helmeri Pirinen kertoi parin yhteiselosta helmikuun alussa Aki Linnanahteen podcastissa. Pirinen kertoi podcastissa uusperhearjesta ja kokemuksistaan Puumalaisen kouluikäisten poikien isäpuolena.

– Ei mulla ole mitään koulutusta lapsen kasvattamiseen ja sitä mietti, että kuinka paljon saan ottaa roolia astumatta isän tai äitin varpaille, Pirinen kertoi Aki Linnanahteelle.

Ajan kuluessa kuitenkin Pirinen lähentyi Puumalaisen poikien kanssa. Uusperheen miehet löysivät nopeasti keskenään yhteyden esimerkiksi mielenkiinnonkohteiden kautta.

– Se auttoi, että pojat ovat ulospäin suuntautuneita. He ottivat mut tosi hyvin vastaan. Löydettiin tosi paljon yhteisiä juttuja, joiden kautta pystyimme samaistumaan, Esimerkiksi Marvelin sarjakuvat ja elokuvat. Niistä äiti ei ymmärrä mitään, mutta pojat huomasivat, että mä tykkään, joten olemme katsoneet niitä yhdessä, Pirinen kertoi Linnanahteelle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?