Katastrofi keikkailtana – Käärijän esiintymisasu hävisi

Suomen euroviisuedustajan keikka-asun vihreä yläosa on teillä tietymättömillä.

Käärijän esiintymisasun vihreä yläosa on kadoksissa.

11.3. 16:13

Muusikko Käärijän Uuden Musiikin Kilpailusta tutun esiintymisasun vihreä yläosa on hävinnyt. Suomen edustaja tämän vuoden Euroviisuissa kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Käärijän mukaan mustaan pukupussiin säilötty yläosa ”tipahti takaluukusta” tänään Helsingin Malmilla. Samainen vihreä asuste, joka koostuu eräänlaisista puffihihoista ja kaulan ympäröivästä piikeillä varustetusta pannasta on nähty artistin päällä useilla kevään keikoilla UMK finaalin ohella.

Artisti on tarinat-osiossa julkaisemillaan videoilla selvästi harmistunut ja syystäkin, sillä hänellä on tänään keikka toisella puolen Suomea Kuopiossa.

Hävinneen esiintymisasunsa löytäjälle Käärijä lupaa palkkion, jonka suuruudesta hän ei tosin kerro. Tarinoissaan hän lisäksi julkaisi reitin, jonka varrelta asu mahdollisesti voisi löytyä.

Tämä Käärijän päällä UMK:ssakin nähty vihreä asuste on hävinnyt.

Pottatukka, viikset ja kirkkaat värit ovat olleet Käärijän imagon kulmakiviä. Tämä persoonallinen tyyli on myös ollut yksi artistin valttikorteista, sillä Cha cha cha -kappaleellaan koko Suomen hurmannut mies on noussut yhdeksi Euroviisujen ennakkosuosikeista.

Monet laulukilpailua seuraavat asiantuntijat ja fanit ovat kehuneet juuri sitä, että omalaatuisen kappaleen ja tyylin ansiosta Käärijä jää helposti mieleen. Tällä hetkellä Euroviisujen ylivoiminen ennakkosuosikki ylitse Käärijänkin on kuitenkin Ruotsin Loreen, jonka uskotaan voittavan länsinaapurin karsintana toimivan Melodifestivalenin tänä iltana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?