Viime vuonna äkillisesti kuollut Petra Piipari on ehdolla Radiogaalassa

Radiogaalaa juhlistetaan maaliskuun viimeinen päivä. Ehdokkaat on nyt julkaistu. Ehdolle pääsi myös 49-vuotiaana kuollut Petra Piipari.

Petra Piipari oli pitkän linjan radioammattilainen.

9.3. 14:30

Maaliskuun lopussa järjestettävässä Radiogaalassa palkitaan radioalan merkittävimmät tekijät ja teot. Ehdokkaat on nyt julkaistu.

Yksi ehdokkaista on Petra Piipari, joka menehtyi äkillisen sairauskohtauksen seurauksena viime vuoden huhtikuussa. 49-vuotiaana kuollut Piipari on nyt ehdolla vuoden ohjelmapäälliköksi. Piipari työskenteli HitMixin ja Loopin ohjelmapäällikkönä kuolemaansa saakka.

Piipari teki useamman vuoden mittaisen uran radion parissa. Hän ehti työskennellä paitsi tuottajana ja ohjelmapäällikkönä, myös radiojuontajana. Piiparia kuultiin muun muassa RadioCity-kanavalla vuosina 2016–2018, kunnes hän hyppäsi tuottajaksi Radio Novalle. Viimeiset vuodet Piipari työskenteli Nelonen Median radiokanavien ohjelmapäällikkönä.

Ennen radiouraansa Piipari työskenteli muun muassa lentoemäntänä.

Helsingin Sanomissa syyskuussa julkaistussa kuolinilmoituksessa kerrottiin, että Espoossa syntynyt Piipari siunattiin Vihdin kirkossa ja laskettiin lepoon Vihdin hautausmaalle hänelle rakkaan isoäitinsä viereen.

Lue lisää: Yllättäen kuolleen radio­persoona Petra Piiparin kuolin­­ilmoitus julkaistiin HS:ssa – mukana sydäntä­särkevä kirjoitus

Radiogaalassa palkitaan myös muun muassa vuoden radiojuontaja ja vuoden radio-ohjelma.

Vuoden radiojuontajaksi ovat ehdolla Esko Eerikäinen, Minna Kuukka, jo 11 kertaa vuoden radiojuontajaksi äänestetty Jaajo Linnonmaa, Oku Luukkainen, Harri Moisio, Juuso Mäkilähde, Tuukka Ritokoski ja Niko Saarinen.

Vuoden radio-ohjelmasta puolestaan kilpailevat Aamulypsy, HitMixin Iltapäivä, Radio Rockin Korporaatio, Radio Dein Mooseksen Päiväkirja – Antero Laukkanen, NRJ:n Aamu – Julianna Jokela ja Niko Saarinen, Radio Novan Aamu – Aki ja Minna, Radio Novan Iltapäivä – Esko ja Suvi sekä HitMixin Retroradio.

Voit katsoa kaikki ehdokkaat täältä.

Lue lisää: Jaajo Linnonmaan isyysvapaa lähenee loppuaan – suosikkijuontaja paljasti rehellisen mielipiteensä tuuraajastaan

Lue lisää: Jaajo Linnonmaa on jälleen kerran vuoden radiojuontaja – Aamulypsy palkittiin parhaana ohjelmana

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?