Cara Delevingne meni vieroitukseen, kun karmeat kuvat hänen kunnostaan levisivät viime syksynä – joi alkoholia jo 7-vuotiaana

Cara Delevingne kertoo Voguessa olevansa nyt raitis. Lentokenttäkuvat saivat hänessä aikaan herätyksen.

Cara Delevingne myönsi päihdeongelmansa itselleen lentokenttäkuvien leviämisen jälkeen.

9.3. 9:15

Huippumalli Cara Delevingne, 30, taltioitui viime vuonna hätkähdyttäviin kuviin, joissa sotkuisen oloinen malli oli selkeästi sekava, käveli edestakaisin ulkona sukkasillaan ja pudotteli puhelintaan. Fanit säikähtivät Delevingnen kuntoa, sillä hän näytti olevan vahvasti päihteiden vaikutuksen alaisena.

Nyt Delevingne kertoo Voguessa, että kuvien leviämisen jälkeen hän kirjautui vieroitushoitoon. Kuvien ottoaikana hän kärsi vaikeista mielenterveysongelmista ja oli ”eksistentiaalisessa kriisissä” itsensä kanssa.

Delevingne kertoo, ettei hän uskaltanut kohdata demoneitaan ennen kuin putosi pohjalle.

– En ollut käynyt terapeuttini vastaanotolla kolmeen vuoteen. Työnsin kaikki ihmiset pois läheltäni, jonka jälkeen ymmärsin, kuinka huonosti voin, Delevingne kuvailee.

Delevingne jatkaa, että lentokenttäkuvien aikaan hän ei ollut nukkunut paljoakaan. Voit katsoa kuvat esimerkiksi tästä Daily Mailin artikkelista.

– Surullisinta on, että luulin pitäväni hauskaa, mutta en näyttänyt hyvinvoivalta, Delevingne avaa ajatuksiaan nähtyään kuvat itsestään.

Malli sairastui koronapandemian pahimman vaiheen aikana vakavaan masennukseen. Tuolloin Delevingne oli yhdessä Ashley Bensonin kanssa ja he viettivät koronakaranteenia yhdessä kotonaan Los Angelesissa. Töitä ei ollut, ja Delevingne tunsi olonsa tyhjäksi.

– En ollut minkään arvoinen ilman töitäni. Vuorauduin suruun, murheisiin ja juhlimiseen. Se oli todella surullista aikaa, Delevingne kertoo.

Delevingne kertoo käyttäneensä päihteitä ensimmäistä kertaa ollessaan vain 7-vuotias. Tuolloin Delevingne varasti juhlista samppanjalasin, joi sen, ja heräsi krapulassa. 10-vuotiaana hän väärinkäytti unilääkkeitä, sillä hän kärsi vaikeasta unettomuudesta.

Delevingnen oli teininä vaikea hyväksyä panseksuaalisuuttaan, mikä aiheutti tähdelle mielenterveysongelmia ja sai hänet myös vahingoittamaan itseään.

Cara Delevingne joi alkoholia ensimmäistä kertaa 7-vuotiaana ja väärinkäytti unilääkkeitä vain 10-vuotiaana.

Huippumalli kertoo, ettei hän koskaan näyttänyt tunteitaan ja hänen ihmissuhteensa olivat siksi pinnallisia ja hauraita.

– Jos kysyisit ystäviltäni, he sanoisivat, etteivät ole koskaan nähneet minun itkevän.

Lopulta Delevingne otti yhteyttä ystäviinsä, jotka hän oli tuntenut lähes puolet elämästään. He itkivät yhdessä tilannetta.

Delevingne ymmärsi, ettei tilanteeseen auttanut nopea apu, vaan hänen täytyi pureutua ongelmiinsa ammattiavun kanssa. Hän aloitti 12-portaisen vieroitushoidon.

– Muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Totta kai haluaisin kaiken tapahtuvan heti ja uskon, että se on tämän sukupolven ongelma. Haluamme, että asiat tapahtuvat nopeasti, mutta minun täytyy kaivautua syvemmälle, Delevingne kuvailee.

Tällä hetkellä Delevingne on raitis ja suunnittelee mahdollista perheenlisäystä. Delevingne seurustelee laulaja Minken, oikealta nimeltään Leah Mason, kanssa ja vaikka hän ei halua lasta juuri nyt, Delevingne on suunnitellut jäädyttävänsä munasolujaan.

Lue lisää: Lähteet: Cara Delevignen koko ajan sekavammaksi muuttunut käytös huolestuttaa – lähipiiri suunnittelee jo väliintuloa

Artikkelia muokattu klo 11.17: Korjattu Cara Delevingnen nimen kirjoitusasu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?