Kuvat Kim Basingerin kasvoista hämmentävät – tähtinäyttelijä saapui tyttärensä juhliin tunnistamattoman näköisenä

Kim Basingerin olemus on käynyt läpi melkoisen muodonmuutoksen vain muutamassa vuodessa.

Kim Basinger saapui tyttärensä vauvajuhliin yhdessä poikaystävänsä Mitch Stonen kanssa.

8.3. 13:09

Näyttelijä Kim Basinger ilmaantui tyttärensä Ireland Baldwinin järjestämiin juhliin ulkoisesti muuttuneena naisena.

Sitten viime näkemän 69-vuotiaan Basingerin kasvot ovat muuntautuneet niin dramaattisesti, että häntä on jopa vaikeaa tunnistaa. Basingerin poskipäät ja leuka ovat molemmat huomattavasti kasvaneet, siinä missä 69-vuotiaan kasvojen iho on selvästi kiristynyt.

Tältä Basinger näytti vielä vuonna 2017...

...ja tältä nyt.

Basinger saapui tilaisuuteen yhdessä miesystävänsä Mitch Stonen kanssa. Hänet kuvattiin juhlatilana toimineen strippiklubin ulkopuolella, mutta sisältä juhlista yhteiskuvia äitinsä kanssa jakoi tytär Ireland Instagramissa.

Ireland Baldwin on Basingerin ja näyttelijä Alec Baldwinin ainoa yhteinen lapsi. Tilaisuus oli 27-vuotiaan Irelandin ”baby shower” eli vauvajuhla, sillä hän julkisti olevansa raskaana joulukuun lopussa. Tulevan lapsen isoisää Alecia paikalla ei nähty.

Basinger ja Stone saapumassa juhliin.

Basinger esiintyy tätä nykyä harvoin julkisuudessa. Hän on aiemmin paljastanut kärsivänsä julkisten paikkojen kammosta. Basingerin tapauksessa tämä tarkoitti sitä, että hän pelkäsi lähes kaikkia tilanteita, joista hän ei pääsisi pakoon.

– Minun piti opetella ajamaan autoa uudelleen ja en vuosiin mennyt Malibun tunneleiden läpi, Basinger kertoi Peoplen julkaisemalla videolla viime vuonna.

Basinger nousi aikanaan maailmanmaineeseen ja seksisymbolin asemaan 1980-luvulla. Hänen läpimurtoroolinsa oli Bond-tyttö Domino Petachi elokuvassa Älä kieltäydy kahdesti. Elokuvasta L.A. Confidential hän puolestaan nappasi parhaan naissivuosan Oscarin vuonna 1997.

Sittemmin Basinger on nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa 8 Mile ja The Sentinel – salaliitto. Hänen viimeisin merkittävä roolinsa oli Elena Lincoln elokuvissa Fifty Shades Darker ja Fifty Shades Freed vuosilta 2017 ja 2018.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?