Tusinan lapsia siittäneen tv-kasvon käsittämätön uutuusohjelma ehti jo kauhistuttaa – sitten paljastui totuus

Nick Cannon – aina meno päällä.

Tv-persoona-näyttelijä-räppäri Nick Cannonilla on 12 lasta. Näillä näkymin enempää ei ole näkyvissä.

8.3. 12:00

12 lasta kuuden eri naisen kanssa maailmaan tehtaillut tv-persoona Nick Cannon muotoili noin kuukausi sitten julkisuuteen, että hänellä on toistaiseksi ”kädet täynnä” jälkikasvunsa kanssa. Uusia perillisiä ei siis ollut suunnitteilla.

Eikä liene edelleenkään – kai.

Hetkisen verran internet tosin luuli toisin.

Cannon nimittäin julkaisi – selvästikin kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi – Instagram-tilillään trailerin tulevasta tosi-tv-ohjelmasta nimeltä Who’s Having My Baby? – kuka saa lapseni.

Otsikko on itsestään selvä: Cannon etsii itselleen uutta lisääntymiskumppania televisiokisan avulla. Koska mitäpä ei maailmassa voisi tv-viihteeksi muuttaa.

Sarjan tekstisuunnittelija lienee mieltynyt puujalkavitseihin, sillä sarjaa kutsutaan – tietenkin – ”kaikkien kilpailuohjelmien äidiksi”.

Trailerissa tähti valikoi itselleen kumppania ”entten tentten teelika mentten” -menetelmällä.

Sarjaa lupaillaan ilmestyväksi ”tänä keväänä” E! Entertainment -kanavalla.

Moni kerkesi jo pöyristymään.

Jezebel-media teilasi Cannonin uudet kuviot ”dystooppisena”. Rolling Stone taasen otsikoi, että ”Nick Cannon kuvittelee, että lasten hankkiminen on jokin peli”.

Myös Instagram-kommenteissa useampi totesi, ettei show ”naurata lainkaan” ja on pikemminkin ”hyvin ahdistava”.

– Aikana, jolloin naiset eivät voi päättää omasta kehostaan tämä on aika ällöttävää. Puhumattakaan niistä miljoonista lapsettomuudesta kärsivistä ihmisistä. Toivottavasti tämä ohjelma ei ole totta, eräs kommentoija lataa.

Kommentoija voi huokaista helpotuksesta. Ohjelma ei ole totta.

Kyseessä on sittenkin koomikko Kevin Hartin sketsi, Variety kertoo. Hän esittää trailerissa kisailun juontajaa.

Kyseenalainen tv-sketsi liittyy Hartin tulevaan tv-tuotantoon. Sen sisältö ole vielä tiedossa, mutta lähteet kertovat lehdelle, että että Hart on aikeissa tiedottaa siitä hyvinkin pian.

Muun muassa Jumanji-uudelleenfilmatisoinneista tuttu Hart juontaa tänä keväänä myös julkkisvisailua Celebrity Game Face, mutta ilmeisesti äitiyskisailu ei liity siihen.

Tulevaa siis odotellessa. Joku voisi tietysti huomauttaa Hartille ja Cannonille, että aprillipäivä on vasta ensi kuussa.

Nick Cannon sai ensimmäiset kaksi lastaan poptähti Mariah Careyn kanssa.

Nick Cannon on lisääntynyt poplegenda Mariah Careyn, mallien Brittany Bellin, LaNisha Colen ja Bre Tiesin sekä laulaja Alyssa Scottin ja tv-juontaja Abby De La Rosan kanssa.

– Ihmiset ihmettelevät, että miten hän saa kaikki nuo naiset raskaaksi. Naiset tekevät päätöksen ja minä seuraan perässä, Cannon on selittänyt touhujaan.

Mitenkään helppoa – saati halpaa – tämän himmelin pyörittäminen ei ole.

Cannonin itsensä mukaan hänelle menee lastensa elatusmaksuihin menee noin kolmisen miljoonaa dollaria eli noin 2,8 miljoonaa euroa vuodessa.

Tämän lisäksi hän on surrut, ettei ehdi viettämään tarpeeksi aikaa kaikkien jälkeläistensä kanssa.

– Teen jatkuvasti töitä ja isyyteni on niin levällään, hän on harmitellut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?