Dramaattisesti Temppareissa eronneet Arttu ja Leenu kertovat podcastissa, mitä heille kuuluu nyt – humalainen ilta johti yllättävään tilanteeseen

Temptation Islandille suhdettaan testaamaan lähteneet Arttu ja Leenu kertovat kuulumisistaan kuvausten jälkeen OMG! Goes Tempparit -podcastissa.

9.3. 7:00

Temptation Islandin viimeinen jakso, eli Artun ja Leenun viimeinen iltanuotio nähtiin televisiossa keskiviikkona 7. maaliskuuta.

Moni ei varmasti osannut arvata, että pari lähtikin yllättäen viimeisestä grillistä eronneena. Leenu järkyttyi Artun käytöksestä, eikä voinut hyväksyä Artun lähentelyä sinkku-Maria kohtaan, jonka mies myönsi.

Dramaattisen päätösjakson jälkeen Arttu ja Leenu kertovat arjestaan ja elämästään nyt Suplan OMG! Goes Tempparit -podcastissa, jota luotsaavat Noora Hapuli ja Mia Paavonen.

Yksi kiinnostavin kysymys nousee ilmi heti, ovatko kuusi vuotta yhdessä ennen Temppareita olleet Arttu ja Leenu palanneet yhteen? Vastaus on ei.

– Ollaan me vieläkin samassa työpaikassa töissä, Arttu toteaa, kun Noora Hapuli tiedustelee ex-parin välejä.

– Välit ovat hyvät, Leenu lisää.

Arttu ja Leenu tapasivat samassa ravintola-alan työpaikassa ja työskentelivät kyseisessä ravintolassa koko kuuden vuoden suhteen ajan. Kuvausten jälkeen Arttu ja Leenu kuitenkin lopettivat vanhassa työpaikassa, mutta siirtyivät uuteen työpaikkaan jälleen yhdessä.

Arttu tuotti pettymyksen Leenulle lähentymällä liikaa sinkku-Marin kanssa Temptation Islandilla.

– Olemme aikuisia ihmisiä, pystymme pysymään myös kavereina. Vaikka suhde loppui, ei se tarkoita, että täytyisi lopettaa ystävyyttä, Arttu kertoo.

Leenu toteaa, että kuvausten jälkeen elämä oli kuitenkin uudenlaista, sillä pari muutti erilleen ja piti ”hajurakoa”, mitä kesti noin kuukauden ajan.

Parin välisessä kommunikaatiossa tapahtui kuitenkin yllättävä käänne, kun Leenun ystävät ottivat yllättäen yhteyttä Arttuun.

– Leenu vietti synttäreitä, ja mulle tuli yhteydenotto, että hän on siinä kunnossa, ettei oikein tiedä, kuka on eikä häntä saatu kotiin.

Leenu ei halunnut jatkaa suhdetta Artun kanssa Temppareiden päätteeksi. Hän kertoo olevansa edelleen sinkku.

Ystävät ottivat Arttuun yhteyttä, sillä he eivät vielä tässä vaiheessa edes tienneet, että pari on ollut Temptation Islandilla eivätkä sitä, etteivät Arttu ja Leenu ole enää yhdessä sillä vaitiolovelvollisuus sitoi ex-paria.

– Aamukuudelta, kun olin nukkunut kaksi tuntia, mietin, mitähän tässä tekisi, Arttu kertoo pohtineensa saatuaan yhteydenoton.

Arttu keksi tilanteessa hätävalheen. Hän ehdotti, jos hän hakisi Leenun ”kotiin” ja tilanne saatiin selvitettyä paljastamatta eroa.

– Minulla ei ollut mitään tietoa, missä Leenu asuu, niin vein hänet luokseni ja nukuin itse sohvalla. Sitten hän heräsi aamulla ja ihmetteli, mitä on tapahtunut. Tarina selkeytyi ja rupesimme pitämään yhteyttä, näkemään ja käymään kahvilla, Arttu selittää tilanteen.

Leenu paljastaa, että pari yritti illan ja keskusteluyhteyden avaamisen jälkeen suhdettaan uudelleen.

– Se ei valitettavasti lähtenyt enää, Leenu lisää.

Arttu kertoo, että hän haaveilee edelleen elämästä ex-kumppaninsa kanssa. Leenu uskoo, että ”mitä, jos” -kortti on katsottu jo läpi. Hän haluaa keskittyä omaan elämäänsä ja tähtää oman asunnon ostamiseen.

– Haaveilen monista asioista, mutta pitäisi yrittää päästää niistä irti, kun tietää, etteivät ne ole mahdollisia, Arttu kuvailee myöntäen, että haluaisi palata yhteen Leenun kanssa.

– Siellä on niin painavia juttuja, että tiedän itse, että pitkällä juoksulla se ei kannata. Vaikka pystyy antamaan anteeksi asioita, niitä ei pysty unohtamaan, vaikka kuinka haluaa, Leenu perustelee vastakkaista kantaansa.

Viimeinen iltanuotio oli erityisesti Leenulle raskas ja hän kyynelehti. Ex-pari on kuitenkin edelleen ystäviä ja hyvissä väleissä.

Molemmat kertovat olevansa tällä hetkellä sinkkuja.

– Oli niin pitkä yhteinen taival, että haluaa keskittyä itseensä. En halua suoraan juosta mihinkään seuraavaan juttuun. Elelen päivä kerrallaan ja katselen, mitä elämä tuo tullessaan, Leenu toteaa.

– Toi on tuonut aika paljon esille sitä, että pitää ymmärtää omia virheitä. Maailmassa ei varmaan ole sellaista ihmistä, kuka haluaisi olla mun kanssa. Pitää yrittää kehittyä ihmisenä ennen kuin voisi harkita uutta suhdetta, Arttu lisää.

Ilta-Sanomat, Supla ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?