Chris Rock tykitti täyslaidallisen Will Smithistä – roisi kommentti sai yleisö haukkomaan henkeään

Chris Rock antoi palaa stand up -keikalla.

Viime vuoden Oscareissa nähty välikohtaus jäi historiaan. Nyt Chris Rock latasi täyslaidallisen Will Smithistä.

5.3. 20:45

Koomikko ja näyttelijä Chris Rock nousi lavalle lauantai-iltana Netflixin Chris Rock: Selective Outrage -esityksessä ja latasi täyslaidallisen Will Smithistä ja tämän vaimosta Jada Pinkett Smithistä.

Rock ja Smith ottivat yhteen viime vuonna Oscar-gaalassa, kun Smith marssi lavalle ja löi koomikkoa avokämmenellä. Rock oli vitsaillut Smithin vaimon lyhyeksi leikatuista hiuksista, vaikka todellisuudessa syy hiusmallille oli naisen sairastama hiustenlähtöä aiheuttava autoimmuunisairaus.

Amerikkalaismediat kertovat Rockin nostaneen esityksessään esille välikohtauksen ja sen jälkipyykin.

– Ihmiset kysyvät, että sattuiko se. Sattuu vieläkin ja Summertime-kappale soi korvissani, Rock leukaili.

– En minä ole uhri. Ette tule näkemään minua itkemässä Oprahin tai Gaylen ohjelmissa. Otin iskun vastaan kuin Manny Pacquiao!

Will Smith näki viime vuonna Oscareissa punaista, kun Chris Rock vitsaili hänen vaimonsa hiuksista.

Sitten koomikko otti hampaisiinsa Jada Pinkett Smithin. Hän irvaili näyttelijän paljastukselle siitä,että tällä on ollut avioliiton ulkopuolinen suhde.

Jada Pinkett Smith kertoi 2020 Red Table Talk -ohjelmassaan puolisolleen, että hänellä säpinää muusikko August Alsinan kanssa vuosia sitten. Jada Pinkett Smithin mukaan hän ja Will Smith olivat tuolloin ”tauolla”.

Rock tarjosi esityksessään erikoisen selityksen sille, miksi Smith löi häntä Oscar-gaalassa.

– Koska Jada harrasti seksiä heidän poikansa kaverin kanssa. Eihän tällaisista asioista normaalisti puhuta julkisesti, mutta nämä tyypit pistivät kaiken nettiin, Rock tykitti.

Amerikkalaismediat kertovat, että yleisö kohahti Rockin heitosta ja monet kuuntelivat kirjaimellisesti suu auki, kun koomikko antoi palaa.

– Jada satutti Williä paljon enemmän kuin Will minua lyödessään. Kaikki kutsuivat Williä nynnyksi! Ja ketä Will löi? Minua, jonka hän tiesi voivansa rökittää, Chris Rock vaahtosi kirosanojen siivittämänä.

Chris Rock sanoi, ettei hän lyönyt Smithiä takaisin, koska hänet on kasvatettu vastustamaan väkivaltaa.

– Vanhempani opettivat minulle, ettei valkoihoisten edessä saa tapella, Rock vitsaili.

Koomikko kertoi yleisölle olleensa Smithin fani nuoresta saakka.

– Rakastan Will Smithiä, olen kannustanut häntä aina. Nyt katson Emancipation-elokuvaa vain nähdäkseni hänen saavan köniinsä, Rock leukaili.

Smith esittää Emancipation-elokuvassa orjaa.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith eivät olleet ainoita, jotka joutuivat Chris Rockin tylyttämäksi stand up -esityksessä. Oman osansa herjasta saivat niin Kardashianit kuin prinssi Harry ja herttuatar Meghankin.

Independent-lehti kertoo, että Chris Rock nosti lavalla esille Harryn ja Meghanin Oprah Winfreylle antaman haastattelun, jossa Meghan kertoi miten hovissa oli pohdittu, kuinka tumma iho hänen ja Harryn Archie-pojalla tulee olemaan.

– Kuka tämä Meghan Markle on? Rock hämmästeli.

Rock myös matki lavalla Meghania ja sitä, kuinka hän puhui hovissa kohtaamastaan rasismista.

– ”He ovat niin rasistisia”. Kaikki hänen kokemansa p***a ei ole rasismia, vaan pelkkää appivanhempien p***aa. Mitä hittoa hän selittää? Rock räyhäsi.

– ”Oprah, he ovat niin rasistisia, että halusivat tietää kuinka tumma vauvasta tulee”. Minä mietin, että ei se ole rasistista, koska tummaihoisetkin halusivat tietää, kuinka tumma vauvasta tulee, Rock sanoi.

– Jos olet musta ja haluat appivanhempien hyväksyvän sinut, niin mene naimisiin Kardashianin kanssa. He hyväksyvät kenet tahansa, Rock virnuili.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?