Vappu Pimiä julkaisi yhteiskuvia treffeiltään ”mysteerimiehensä” kanssa – kommentteihin tipahti heti tiukka kysymys

Vappu Pimiä ei jäänyt hiljaiseksi seuraajansa piikittelyn edessä.

Vappu Pimiä julkaisi Instagramissa otoksia treffi-illastaan ”mysteerimiehensä” kanssa.

3.3. 21:10

JUONTAJA Vappu Pimiä julkaisi torstai-iltana Instagramissa hempeitä kuvia treffi-illastaan puolisonsa Teemu Huuhtasen kanssa.

Pimiä ja ”mysteerimieheksikin” tituleerattu Huuhtanen kävivät keskenään illallisella. Poikkeuksellisen heille illasta teki se, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun aviopari illasti siten, että perheen tytöille ei hankittu lapsenvahtia.

– Tytöt olivat harrastuksissaan, jonka jälkeen olivat vielä tunnin verran kaksistaan kotona, kunnes me palattiin. Tämä oli eka kerta, kun tehtiin näin ilman lastenhoitajaa ja jotenkin ihan superia, mutta samalla tosi haikeaa, että aika vaan kuluu tosi nopeasti, Pimiä kirjoittaa julkaisunsa kuvauksessa.

Pimiän julkaisun kommenttikenttä täyttyi fanien kehuista, mutta eräs kommentoija päätti ryhtyä piikittelemään juontajaa.

– Toivottavasti aika ei mee aina selfieiden ottoon, luki kommentissa.

Tällä viitatiin siihen, että Pimiä oli julkaisusta päätellen ottanut lukuisia selfieitä kesken treffiensä. Juontaja kuitenkin otti selvästi heiton kommentoijan tapaan huumorilla ja sivalsi heti takaisin.

– No ei siihen ammattilaiselta mene minuuttia kauempaa, kuului Pimiän emojeilla höystetty vastaus.

Pimiä ja Huuhtanen tutustuivat toisiinsa Tahkolla vuonna 2009, mutta tie rakkauteen osoittautui kiviseksi. Suuri este oli etäisyys, sillä Huuhtanen asui tuolloin Yhdysvalloissa.

Lopulta pari kuitenkin löysi yhteisen tien ja asteli avioon vuonna 2013. Heillä on kaksi tytärtä, joista ensimmäinen syntyi vuonna 2012 ja nuorempi vuonna 2015.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?