Susanna Laine julkaisi rehellisen kuvan ruuastaan – seuraajilta tulvii vertaistukea

Susanna Laineen ruokakuva kerää kiitosta seuraajilta.

Susanna Laine paljastaa somessa, miksi hän ei usein päivittele kokkailuistaan kuvia.

4.3. 14:30

Juontaja Susanna Laine, 41, myöntää, ettei hän kokkailuissaan kiinnitä erityisesti huomiota annoksen estetiikkaan. Laine vitsaileekin ruokansa näyttävän siltä, että ajassa olisi palattu muutama vuosikymmen taaksepäin.

– Syy miksi harvemmin postaan ruokakuvia on se, että mun ruokailu näyttää kuin 70-luku olisi tullut yhtäkkiä kylään, juontaja kirjoittaa.

Kokkailussaan juontaja mitä ilmeisimmin ei seuraa erinäisiä trendejä, vaan pitäytyy melko simppelissä arkiruoassa.

– Ei oo hienostomausteita tai sun muuta trendikästä setuppia. Kyllä mä kerran kokeilin sen avokadoleivän jossa kananmuna poksahtaa. No joo. Siitä tuli ihme läjä kans. No ehkä mä en oo ainoa?

Kuvakarusellin kuvissa on pellillinen ruokaa, joka näyttäisi sisältävän ainakin paprikaa, fetaa ja erilaista lihaa. Eräs seuraaja kysyykin, onko kuvassa pizza. Siihen Laine vastaa ytimekkäästi.

– Joo on tossa pizzakin!

Julkaisun lopussa olevaan kysymykseen moni antaa Laineelle yksiselitteisen vastauksen: kuvien ruoat näyttävät tutuilta ja moni kertoo samaistuvansa Laineen julkaisuun.

– Aivan mahtava ruokakuva. Voisi olla juurikin oma tekele, Angelika Leikola kirjoittaa nauraen.

– Postaile vaan enemmän ruokakuvia ni me tavalliset makaroonilaatikkoketsupilla ihmiset saadaan vertaistukea ja synninpäästö.

– Kaikki mössöt on aina parhaita!

Susanna Laine paljasti hiljattain seurustelevansa räppäri Petri Nygårdin kanssa.

Näyttelijä Sanna Stellanilla on erilainen lähestymistapa Laineen postaukseen.

– Oon niin kateellinen sulle! 90 prosenttia mun ajasta menee siihen, että mietin millaisia fenkolilastuja ripottelen jonkun fermentoitujen artisokka-lanttupullien päälle.

Ruokavaliostaan juontaja on kertonut aiemminkin. Ruokavaliotaan hän on kuvaillut ”aika terveelliseksi” ja noudattavansa jossain määrin välimerellistä ruokavaliota.

Yhdeksi herkukseen Laine on kertonut melko omaperäisen yhdistelmän.

– Joskus sulatan puoli litraa jäätelöä mikrossa ja sekoitan sen kulhossa pullapitkon kanssa.

Laine paljasti maaliskuun alussa seurustelevansa räppäri Petri Nygårdin kanssa. Nykyisin juontajan mukaan parisuhteen tärkein elementti on rakkaus.

– Nuorempana jännitys ja draama kiehtoivat enemmän kuin tasainen arki. Kiva ja hyvä mies tuntui tylsältä, nyt se on kääntynyt päälaelleen, hän kertoi hiljattain Eeva-lehden haastattelussa.

Laine juontaa tällä hetkellä Farmi Suomi -ohjelmaa. Hän toimi pitkään muun muassa Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juontajana, jonka jälkeen hän teki töitä näyttelijänä Salatut elämät -sarjassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?