Arttu Wiskarin Pauliina-vaimo järjestää iki­muistoisen yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa – sitten tapahtuu molemmat totaalisesti yllättävä käänne

Arttu Wiskari yllätetään Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Yllätystä järjestävä Pauliina-vaimo ei itsekään tiedä, mitä illan aikana lopulta tapahtuu.

Arttu Wiskari kokee ikimuistoisen yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

3.3. 6:55

Yksi tämän hetken suosituimmista tv-ohjelmista, Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi yllättää joka viikko julkisuuden henkilöitä.

Uudessa jaksossa yllätyksen kokee Arttu Wiskari. Laulajalla ei ole kulisseihin saapuessaan aavistustakaan, kuka hänet aikoo yllättää. Taustalla toimivat Wiskarin vaimo Pauliina, hänen bändikaverinsa sekä laulaja Antti Railio.

– Rakastan tehdä yllätyksiä. Tosin vihaan sitä, että minut yllätetään. Arttu on ansainnut yllätyksen, Pauliina kertoo ennen miehensä yllättämistä.

Railio toteaa, että hän tapasi Wiskarin ensimmäistä kertaa Iskelmä Gaalassa, ja laulajat ovat ystävystyneet vuosien saatossa. Yllätysbiisiksi nousi Wiskarin keikkabussissa usein soinut kappale, Railion Halla ja etelätuuli.

– Olen tietoinen asiasta, että Arttu on kovasti fanittanut tätä kappaletta jo vuosia, mikä on jokseenkin hämmentävää, Railio kommentoi naurahtaen ennen vetoa.

Juuri ennen yllätystä Wiskari kertoo jännittävänsä kovasti.

– Olen huono yllätysten kanssa, hän toteaa ohjelman juontajalle Marja Hintikalle.

– Outo fiilis, minua ei ole pitkään aikaan jännittänyt mikään, Wiskari jatkaa odotellessaan yllätyksen alkamista.

Arttu Wiskarin yllättävät hänen Pauliina-vaimonsa ja bändikaverinsa.

Lopulta lavan valot syttyvät ja Antti Railio aloittaa laulunsa. Wiskari on esityksen aikana pelkkää hymyä. Esityksen lopuksi myös Wiskarin Pauliina-vaimo astelee lavalle.

– Noniin, mä arvasin, Wiskari sanoo hymyillen ja taputtaa.

– Olen laittanut Antille humalassa varmaan sata viestiä, joissa laulan ”Halla ja etelätuuli”. Tämä on meidän bändin biisi, jota kuunnellaan keikkareissuilla. Ei me nyt aina humalassa olla, Wiskari nauraa.

Halailujen ja kiitosten jälkeen tapahtuu kuitenkin käänne. Bändi ja Railio poistuvat lavalta, mutta Arttu ja Pauliina jäävät vielä parrasvaloihin Hintikan kanssa.

– Pauliina, katsotko ostos-tv:tä? Hintikka kysyy saaden Pauliinan hämmentyneeksi.

– Tuleeko mieleen joku lause, mikä usein on aina ostos-tv:n seassa? Hintikka jatkaa.

Pariskunta on täysin hämillään, eikä osaa vastata kysymykseen. Vastaus on tietenkin ”eikä tässä vielä kaikki”.

Arttu ja Pauliina Wiskari saavat molemmat uuden yllätyksen. Kumpikaan ei tiennyt uudesta esityksestä.

– Tässäkö tää oli, Wiskari vitsailee viitaten omaan kappaleeseensa.

Hintikka ohjaa pariskunnan takaisin valkoisille tuoleille lavan päähän. Pauliina on edelleen täysin häkeltynyt ja ihmettelee, kuka heidät aikoo yllättää, jos kumpikaan ei ole yllätystä järjestänyt.

– En kyllä osannut arvata, että tästä tulee tällainen kimmoke, Wiskari pohtii.

– Arvasithan, ihan varmasti, Pauliina toteaa, johon Arttu kuitenkin vastaa kieltävästi.

Ohjelmassa nähdään yllättävä käänne, ja yhtäkkiä sekä Pauliina että Arttu istuvat valkoisilla tuoleilla.

Esitys alkaa. Lavalle nousee molempien yllätykseksi Juha Tapio. Koskettavan laulun aikana pari tarttuu toisiaan käsistä. Tapio laulaa parille merkityksellisen kappaleensa Vuodet vieriä saa.

Esityksen jälkeen kolmikko halaa toisiaan tiukasti.

– Me ollaan puhuttu tästä, tämä jäi silloin teidän häissä minulta laulamatta. Tämä on kaivellut minua tähän päivään saakka, Tapio toteaa viitaten juuri loppuneeseen esitykseen.

– Tämän parempaa yllätystä ei olisi voinut ollakaan, Pauliina toteaa.

Kappale soi parin häissä kymmenen vuotta sitten. Hintikka palaa vielä hetkeen, kun Arttu ja Pauliina tapasivat toisensa. Pauliina oli tullut festivaalien takahuoneeseen tuomaan Wiskarin bändille heidän pyytämiään virvokkeita ja tarvikkeita. Arttu ihastui Pauliinaan heti.

– Pauliina oli juuri muuttanut Espanjasta Suomeen ja hän ei tiennyt, kuka Arttu Wiskari on. Hän tuli takahuoneeseen ja kysyi, kuka Arttu on, sillä hän toimittaisi raideriasiat. Sitten tulit juttusille ja kun lähdit, sanoin kitaristille ”vau”, Wiskari kertoo.

– Kitaristi sanoi, ”liian hyvä sulle”, Arttu Wiskari jatkaa saaden yleisön ja Pauliinan nauramaan.

Takahuoneessa Arttu, Pauliina ja Juha Tapio sopivat vielä Tapion mahdollisesta yksityiskeikasta, sillä pari aikoo viettää tulevana kesänä 10-vuotishääpäivää. He aikovat kuunnella Juha Tapion kappaleen myös ”uusissa häissään”.

– Saako tulla vetää? Tapio kysyy.

– Ehdottomasti, jos olet vapaalla, Arttu Wiskari nyökkää.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomo-palvelussa sunnuntaisin klo 19:30.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?