Podcast: Näin Ninan ja Johanin suhteelle kävi Temppareiden jälkeen – puoliso vastaa, pitivätkö miehen lupaukset

Temptation Islandilla suhdettaan testanneet Nina ja Johan kertovat OMG! Goes Tempparit -podcastissa suhteensa tilasta nyt. Johanilla lähti mopo käsistä viskin kanssa, mutta myös Nina kertoo hetkestä, jolloin omat rajat rikkoutuivat sinkkumiehen kanssa.

2.3. 9:45

Temptation Islandilla viimeistä iltanuotiotaan keskiviikkona viettivät Maajussille morsian -ohjelman avulla alunperin tavanneet Johan ja Nina.

Pari jatkoi matkaansa yhdessä iltanuotion jälkeen, vaikka Johanin kuuluisa, viskin makuinen bileilta meinasi lyödä parin suhteeseen jykeviä kapuloita rattaisiin. Pari on joutunut pitämään salassa suhteensa tilan viimeisen iltanuotion jaksoon saakka, joka nähtiin Nelosella ja Ruudussa 1. maaliskuuta.

Nyt pari kertoo suhteensa tilasta kahdeksan kuukauden jälkeen Suplan OMG! Goes Tempparit -podcastissa sen juontajille Noora Hapulille ja Mia Paavoselle.

– Tulimme tänne samalla junalla ja samasta osoitteesta, joten kyllä, olemme yhdessä, Johan paljastaa studiossa.

Parisuhde on siis jatkunut, vaikka puhuttavaa riittää edelleen.

– En tiedä ollaanko kaikkea vieläkään puhuttu läpi, tai pystytäänkö vuodenkaan aikana puhumaan. Reissu oli vauhdikas ainakin minun osaltani, Johan sanoo ja luo katseen Ninaan.

Nina tiedusteli Johanilta tämän huomiota herättäneestä illanvietosta Temppareiden viimeisellä iltanuotiolla.

Noora Hapuli kysyy Johanilta surullisenkuuluisasta viski-illasta, jonka aikana Johanilla lähti sinkkunaisten kanssa mopo käsistä. Mies myöntää, että kyseisenä iltana tuli juotua liikaa alkoholia. Hän perustelee kuntoaan kokonaisvaltaisella olotilalla: mies kertoo nukkuneensa juhlia edeltävänä yönä ainoastaan muutaman tunnin ja syöneensä huonosti. Väsymys, huono henkinen olo ja runsain määrin nautittu viski osoittautuivat huonoksi yhdistelmäksi.

Temptation Islandilla ollessaan ja seuraavalle iltanuotiolle istahtaessaan Johan perusteli käytöstään sillä, että hänelle oli juotettu liikaa välivettä. Silloin Johan selitti Sami Kuroselle, ettei vettä ja viskiä tulisi sekoittaa keskenään. Kyse oli kuitenkin ollut vitsistä.

– Kun istuin siellä pölkyllä niin totuus oli tietenkin tuolla takaraivossa. Ajattelin, että tehdään kansalle ihan oikeasti viihdettä, Johan kertoo.

Yksi Johanin ja Ninan suhteen ongelmakohdista liittyi yhteiseen aikaan. Reissun tavoitteena oli saada Johan ymmärtämään, että yhteistä aikaa pitäisi järjestää myös parisuhteen hyvinvoinnin vuoksi.

Mia Paavonen kysyy, onko miehen viimeisellä iltanuotiolla antama lupaus toteutunut. Kysymystä seuraa huokaus ja pitkä hiljaisuus.

– Sano vaan ihan rehellisesti, Johan sanoo Ninalle.

– Ei ole kovin hyvin toteutunut, nainen vastaa.

Johan perustelee asian keskeneräisyyttä työtilanteellaan.

– Kulut nousevat suhteessa enemmän kuin tulot. Puhutaan kuitenkin maatalosta, jossa on maatalon kulut. Ei puhuta 3000 euroa vuodessa kustantavasta lämmityslaskusta, hän sanoo.

Nina kuitenkin toteaa, että parilla menee paremmin kuin ennen Temptation Islandille lähtöä.

– Vaikeista asioista, on ne asiat korjaantuneet tai ei, niin jollain tavalla vaikeista asioista on helpompi puhua, Johan lisää.

Myös Nina kertoo podcastissa rikkoneensa omia rajojaan.

– Kyllä yksi oli sellainen, mikä meni mun omien rajojeni yli, Nina aloittaa.

– Kun vedin sen bodyshotin Meidolta, niin tuli itelle vähän sellainen, että tää oli liikaa mulle. Tuntuu, että ylitin mun omat rajat, Nina kertoo.

Hän jatkaa, että morkkis shotin juomisesta Meidon vartalolta tuli välittömästi.

Uudet OMG! Goes Tempparit -jaksot Suplassa keskiviikkoisin aina iltanuotiojaksojen jälkeen.

Ilta-Sanomat, Nelonen, Ruutu ja Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?