Tässä ovat uudet Rikkaat ja rahattomat -osallistujat – Sara Chafak, Jeffrey Lawman, Erika Helin...

Ex-missi puolisoineen nähdään heti suosikkisarjan uuden kauden ensimmäisessä jaksossa.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman osallistuvat Rikkaisiin ja Rahattomiin yhdessä. Mukana nähdään myös OnlyFansilla uran tehnyt Erika Helin.

1.3. 16:27

Realitysarja Rikkaat ja Rahattomat palaa jälleen ruutuun jo neljännelle tuotantokaudelleen.

Kaava on varmasti jo monelle tuttu. Ohjelmassa varakkaat ja varattomat suomalaiset vaihtavat roolejaan viiden päivän ajaksi. Vaihtoon menevät niin viikkobudjetti kuin asumuksetkin.

Heti tuotantokauden avausjaksossa rikkaan roolissa on ex-missi Sara Chafak sekä hänen puolisonsa Jeffrey Lawman. Rahattomana tässä yhtälössä on puolestaan kahden lapsen äiti Tinja Poola, joka elää poikiensa kanssa kodinhoitotuella kaupungin vuokra-asunnossa.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman nähdään heti uuden kauden avausjaksossa.

Lawmanin ja Chafakin kanssa rooleja vaihtaa kahden lapsen äiti Tinja Poola.

Julkisuudesta tuttuja kasvoja osanottajien joukosta löytyy myös muitakin. Yksi heistä on Chafakin tapaan missikisoista julkisuuteen noussut mutta sittemmin OnlyFans-tähtenä uransa tehnyt Erika Helin. Hän vaihtaa rooleja Sara Karvisen kanssa.

Erika Helin on ensimmäisiä OnlyFans -sivustolla läpi lyöneitä suomalaisia. Eroottisella sisällöllä profiloituneen tilauspalvelun kovimmat tekijät tahkoavat jopa miljoonia kuussa.

Kaudella mukana nähdään myös kaksi vuoden 2021 Diilistä tuttua henkilöä. He ovat motivaatiopuhuja ja yrittäjä Janne Immonen sekä yrittäjä Petri Matero. Immosen vaihtopari on Kaisa Minkkinen, siinä missä Matero vaihtaa rooleja Aliisa ja Jussi Turusen kanssa.

Janne Immonen muistetaan Diilistä.

Heidän ohellaan kaudella ovat myös mukana entinen Elle-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa vaihtoparinaan Sirkku Dibba sekä valmennusyrityksen toimitusjohtaja Maarika Maury vaihtoparinaan Tiina Rahkonen.

Viikkobudjetteja vaihtamassa nähdään myös enkelisijoittaja Lennu Keinänen ja yrittäjä Heidi Parkkinen vaihtoparinaan Arttu Laukkanen. Johtaja Jaana Villanen vaihtaa puolestaan rooleja Milla Tammisen kanssa.

Rikkaiden ja rahattomien uusi kausi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa 29. maaliskuuta alkaen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?