Helsingissä kuvataan mystistä megatuotantoa, josta kukaan ei kerro mitään

Kokoluokaltaan massiivinen kiinalainen tuotantoryhmä on nähty eri puolilla Helsingin kantakaupunkia jo usean viikon ajan.

Helsingissä pyörinyt kiinalainen kuvausryhmä on kääntänyt katseita esimerkiksi Storyvillen läheisyydessä.

1.3. 7:25

Viime viikkojen aikana Helsingin kantakaupungissa kulkevat ovat saattaneet huomata erikoisen näyn. Pääkaupungin keskustan erinäisissä osissa on liikkunut kiinalainen kuvausryhmä, joka on kokoluokaltaan hyvin poikkeuksellinen.

Kuvauksiin osallistumassa on nähty kymmeniä henkilöitä ja kalustoa on liikuteltu usean rekan ja auton voimin. Siitä, mitä tuotantoa oikein kuvataan, ei kuitenkaan ole varmuutta.

Havaintoja mystisestä kuvausryhmästä on tehty muun muassa Elielinaukiolla, Fredrikinkadulla ja Kalevankadulla. Hiljattain heidät nähtiin kuvaamassa ravintola Storyvillen luona. Tästä tilanteesta Facebook-sivuilleen jakoi päivityksen ja kuvan toimittaja Arto Nyberg.

Ilta-Sanomat pyrki selvittämään, mistä on oikein kyse. Tavoitimme kaksi mystisen tuotannon kanssa tekemisissä ollutta tahoa, mutta pian kävi selväksi, etteivät he voi kertoa kuvauksista mitään.

Kiinalainen kuvausryhmä nähtiin esimerkiksi Storyvillen läheisyydessä Helsingissä.

Vaikka tätä virallista tietoa ei saada, erinäisten huhujen ja sosiaalisessa mediassa jaettujen tietojen perusteella jonkinlaisen kuvan totuudesta kuvausten takana voi muodostaa.

Suomessa tiettävästi kuvataan tällä hetkellä kiinalaista draamasarjaa Amidst a Snowstorm of Love. Kyseessä on kiinalaisen Mo Bao Fei Baon kirjaan perustuva tuotanto, joka julkaistaan massiivisen teknologiajätin Tencentin suoratoistopalvelussa.

Tencent Videolla oli viime syksynä yli 120 miljoonaa maksavaa tilaajaa. Se on maailman neljänneksi suurin suoratoistopalvelu, eli nyt Suomessa kuvattava sarja ei todellakaan ole pienen budjetin operaatio.

Amidst a Snowstorm of Love -sarjaa kuvataan tiettävästi Suomessa.

Huhuja osaltaan vahvistaa se, että sarjan julkistetut tähtinäyttelijät on nähty kuvausryhmän mukana Helsingissä. Miespääosaa sarjassa näyttelee Leo Wu ja naispääosaa Zhao Jinmai.

Molemmat heistä ovat entisiä lapsitähtiä ja kotimaassaan erittäin tunnettuja näyttelijöitä. Nyberg kertoo Facebook-julkaisunsa kommenteissa myös nähneensä heistä Zhaon Storyvillen läheisyydessä hiljattain.

Leo Wu on yksi pääosan esittäjistä Amidst a Snowstorm of Love -sarjassa.

Zhao Jinmai näyttelee naispääosaa sarjassa.

IS:n tietojen mukaan sarjaa on Suomessa ehditty kuvata jo useamman viikon ajan. Kuvausryhmän viipymisestä pohjolassa tai sarjan julkaisuaikataulusta ei kuitenkaan tiedetä toistaiseksi juuri mitään.

Esimerkiksi DramaPandan kääntämien virallisten kuvausten mukaan sarja on rakkaustarina. Siinä Wun esittämä entinen snooker-tähti Lin Yi Yang tapaa kirjaimellisesti keskellä lumimyrskyä Zhaon esittämän biljardihuipun Yin Guon. Kaksikon välille leimahtaa romanssi, mutta samalla uudelleen syttyy myös Wun palo takaisin snooker-kentille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?