40 vuotta täyttävä Heikki Paasonen pulahti avantoon merkkipäivän kunniaksi – näin suosikkijuontaja on muuttunut

Heikki Paasoselle satelee Instagramissa synttärionnitteluja.

27.2. 18:26

Juontaja Heikki Paasonen täyttää maanantaina pyöreitä. 40 vuotta täyttävä juontaja julkaisi Instagramissa kuvan avannosta, jossa hän oli käynyt pulahtamassa merkkipäivän kunniaksi.

– 40-vuotias mies nousee avannosta! Pikkasen puhalluttaa, mutta muuten hyvä meininki. Kiitos perheeni ja rakkaat ystäväni! Onhan tää elämä nyt aika siistiä, Paasonen kirjoittaa Instagramissa.

Juontajalle on tulvinut somessa synttärionnitteluja niin työtovereilta kuin faneiltakin.

Paasonen ponnahti julkisuuteen jo yli 20 vuotta sitten. Hänen tv-uransa alkoi Ylen nuorenohjelma Summerista 2000-luvun alussa. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi viimeistään huippusuosituksi nousseesta Idols-laulukisasta vuonna 2003.

Heikki Paasonen ja Nuppu Stenroos juonsivat Ylen Sohva-nuortenohjelmaa 2000-luvun alussa.

Vuonna 2020 Paasosen tv-debyytistä tuli kuluneeksi jo 20 vuotta.

– Nyt on 20:s vuosi tv-töitä menossa. Keväällä listasin kaikki tv-ohjelmat, joissa olen ollut mukana. Se meni jotenkin niin, että jos syntymäpäivänäni 27. helmikuuta olisi laittanut telkkarista pyörimään jokaisen tekemäni ohjelman, niin huhtikuun lopussa olisi ollut valmista, Paasonen laskeskeli tuolloin Ilta-Sanomien haastattelussa.

Idols-juontajat Heikki Paasonen ja Ellen Jokikunnas kuvattuna vuonna 2003.

Jaana Peltomaa ja Heikki Paasonen kuvattuna 2006.

2012 Heikki Paasonen juonsi Selviytyjiä. Tuolloin ohjelmaa esitettiin MTV3-kanavalla, nykyään ohjelma kuuluu Nelosen ohjelmistoon.

Jenni Kokanderin sketsihahmo Irma Rönkkö ja Heikki Paasonen kuvattuna Putouksessa 2015. Paasonen juonsi ohjelmaa vuosina 2014–2015.

Juontaja sanoi tuolloin nauttivansa erityisesti suorien lähetyksien tekemisestä.

– Tv-viihde on aina ollut ensirakkauteni. Olen onnellisessa asemassa, että saan aika hyvin valita, että mitä ohjelmaa lähden tekemään. Pidän mielelläni laajan kirjon ja teen erilaisia tv-ohjelmia, ettei tule sitä leipääntymistä, hän kertoi IS:lle.

Heikki Paasonen Gladiaattorien kulisseissa vuonna 2017.

2018 juontaja luotsasi The Wall -tv-visailua.

Heikki Paasonen kuvattuna Emma-gaalassa 2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?