Tiger Kingistä tutun Joe Exoticin sairaus pahenee – ei suostu ottamaan hoitoja vastaan

Tiger King -dokumenttisarjan päähenkilö Joe Exotic istuu 22 vuoden tuomiota.

Tiger King -dokumenttisarjan päähenkilö Joe Exoticin syöpä on lehtitietojen mukaan levinnyt.

24.2. 22:25

Netflixin Tiger King -dokumenttiohjelman päähenkilö, myöhemmin vankilaan murhan suunnittelemisesta tuomittu Joe Exotic, 59, on vakavasti sairas. Miehellä todettiin jo pari vuotta sitten eturauhassyöpä, mutta nyt hänen lääkärinsä epäilevät syövän levinneen myös virtsarakkoon.

New York Postin mukaan Exotic kieltäytyy hoidosta. Exotic, oikealta nimeltään Joseph Maldonado-Passage, istuu parhaillaan 22 vuoden tuomiota vastustajansa Carole Baskinin murhan yrityksestä ja eläimiin kohdistuneista rikoksista.

Exotic kertoi kirjeessään TMZ:lle, että hänen virtsassaan on ollut viime aikoina runsaasti verta.

– Haluan jäädä tänne ja antaa asioiden mennä omalla painollaan, Exotic kirjoittaa kirjeessä TMZ:n mukaan.

TMZ kertoi aiemmin, että Exotic on kirjoittanut uuden testamentin, jonka mukaan hän jättäisi omaisuutensa kihlatulleen Seth Poseylle.

Joe Exotic ja Carole Baskin ovat toistensa arkkivihollisia.

Tiger King – Villi ja vaarallinen tiikeresibisnes on Netflixin seitsemänosainen dokumenttisarja, joka kertoo eksoottisten kissaeläinten omistajista. Oklahomalainen takatukkainen asefanaatikko Joe Exotic on sarjan päätähti. Exotic omisti parhaimmillaan lähes 200 suurta kissapetoa leijonista tiikereihin

Carole Baskin on omaa Big Cat Rescueta pyörittävä eläinaktivisti. Myös Baskinilla saattaa olla luurankoja kaapissaan, sillä hänen ex-aviomiehensä, miljonääri Don Lewis, katosi mystisesti 1997.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?