Räppäri William ja fitnessvaikuttaja Linda Manuella hakeutuivat pariterapiaan

Linda Manuella pitää päätöstä hyvänä ja suosittelee terapiaa muillekin.

Julkisuus on luonut paineita Linda Manuellan ja Williamin suhteeseen.

24.2. 14:57

Rap-artisti William ja fitnessvaikuttaja Linda Manuella ovat seurustelleet viime kesästä saakka. Kaksikko oli suhdehuhujen pyörteessä pitkin kesää, mutta he toivat suhteensa julkisuuteen vasta syyskuussa.

Nyt Linda Manuella kertoo Instagram-stooreissaan, että pariskunta on käynyt yhdessä terapiassa.

– Me ollaan Villen kanssa käyty myös yhdessä terapiassa muutama kerta, mutta tänään meidän terapeutti sano, ettei häntä enää tarvita, fitnessvaikuttaja kirjoittaa.

Linda Manuella kertoo käyvänsä terapiassa myös yksin.

– Oikeasti ollut tosi hyvä päätös meiltä ja suosittelen tällaista yhdessäkin käymistä pariskunnille, vaikka olis myös oma terapeutti.

– Kiva saada sellaista tervettä perspektiiviä ulkopuoliselta, sillä jos nyt rehellisiä ollaan niin me ollaan oltu alusta asti ison ulkopuolelta tulevan paineen ja arvostelun alla, jolloin tällainen on ollut myös tosi iso apu.

RÄPPÄRI William erosi fitnesstähti Sonja Aiellosta huhtikuussa 2022. Aiello vahvisti tuolloin eron IS:lle ja kertoi parin muuttaneen erilleen.

Linda Manuella tunnetaan fitnesstähtenä ja somevaikuttajana. Hänellä on Instagramissa yli 40 000 seuraajaa. Hän on kilpaillut bikini fitness -lajissa sekä toiminut valmentajana muun muassa Fitnessmalli-kilpailussa. Hänet nähdään parhaillaan esitettävässä Good Luck Guys -realityssa.

Raumalta kotoisin oleva räppäri William puolestaan tunnetaan parhaiten Penelope-hitistään, josta tuli vuoden 2020 kuunnelluin biisi Suomessa.

William on kertonut muuttaneensa Raumalta Helsinkiin syksyllä 2020.

– Ostin syyskuussa Kalliosta 50-neliöisen penthousen. Olin päättänyt, etten muuta Helsinkiin ennen kuin pystyn ostamaan täältä kämpän, sillä en halunnut mennä vuokralle, William kertoi IS:lle Emma-gaalassa tammikuussa 2021.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?