Helmi Loukasmäki ja Danny poseeraavat Dumbo-norsun kanssa – julkaisivat lumoavia lomakuvia Thaimaasta

Helmi Loukasmäki ja Danny lomailevat parhaillaan Thaimaassa.

Helmi Loukasmäki ja Danny lomailevat yhdessä Thaimaassa.

22.2. 13:34

Laulajan uraa luonut Helmi Loukasmäki, 21, poseeraa Instagram-tilinsä tuoreissa kuvissa paratiisi­maisemissa. Lomareissulle Thaimaahan lennähtänyt Loukasmäki on viimeisen kolmen viikon aikana julkaissut kuvia palmuista, upeasta merimaisemasta sekä uima-altaalta.

Yhdessä kuvassaan Loukasmäki poseeraa myös Dumbo-nimisen norsun kanssa, joka on kietonut kärsänsä hänen ympärilleen.

Dumbo-norsun kanssa poseeraa omalla Instagram-tilillään myös musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, jonka seurassa Loukasmäki on viihtynyt jo pitkään.

– Danny ja Dumbo kohtasivat ja kommunikoivat. Kuten tiedämme, elefantti on Thaimaan pyhä eläin, joka symboloi kestävyyttä, ystävällisyyttä ja voimaa. Terveisiä Suomeen, Danny kirjoittaa Instagramissa.

Ilmielävän norsun lisäksi Danny poseeraa Instagramissa myös norsutaulun kanssa.

– Musiikin puolella muistamme myöskin mm. Baby Elephant Walk -laulun. Jykevää tallustelua, musiikkineuvos sanailee.

Loukasmäki kertoo Instagramissa lomailleensa ainakin Phuketin alueella. Phuket on Thaimaan suurin saari ja yksi suomalaisten suosikkikohteista maassa.

– Hetken saa vielä nauttia näistä upeista maisemista ja lämmöstä, hän iloitsee tiistaina julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Helmi Loukasmäki aloitti vuonna 2020 kesätyöt Dannyn luona Raumalla. Sittemmin hänen on huhuttu seurustelevan Dannyn kanssa. Virallista varmistusta kaksikon suhteelle ei kuitenkaan ole, mutta he ovat myöntäneet viettävänsä tiivisti aikaa yhdessä.

– Meillä on erittäin hyvät, lämpimät ja läheiset välit. En kommentoi sen enempää, Loukasmäki totesi Ilta-Sanomille viime syyskuussa.

Seiska uutisoi viime syksynä, että Kirkkonummella pitkään asunut Danny muutti Espooseen Loukasmäen kanssa. Kyseessä on 61-neliöinen kerrostalokolmio.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?