Fani syytti Pinkiä Twitterissä Christina Aguileran kiusaamisesta – tähti sivalsi suoraan takaisin

Pink toteaa Twitterissä, ettei ole epäkunnioittamista kertoa, kuinka asiat olivat parikymmentä vuotta sitten.

Pink ja Christina Aguilera eivät ole olleet ylimpiä ystäviä. Nykyisin tähtien välit ovat molempien kertomana paremmat.

20.2. 14:52

Laulajatähti Pink on ollut kohun keskellä, sillä fanit katsoivat hänen kiusaavan toista laulajaa, Christina Aguileraa, aiemmassa haastattelussaan.

Pink kertoi aiemmin BuzzFeedin haastattelussa, että Lady Marmalade -kappaleen musiikkivideon tekeminen oli hänelle epämieluisaa. Vuoden 2001 kappaleessa ja musiikkivideolla olivat mukana myös Lil' Kim, Mya ja Christina Aguilera.

Tähden mukaan musiikkivideon kuvaukset olivat epämiellyttävät ”joidenkin persoonien” vuoksi. Pink jatkoi, että Kim ja Mya olivat mukavia, mutta jätti Aguileran mainitsematta. Fanit tarttuivat heti tähän pieneen erikoisuuteen.

Yksi fani twiittasi suoraan Pinkille, johon supertähti yllättäen vastasi. Fanin alkuperäinen twiitti on nyt poistettu.

– Olette sekaisin. Jos ette jo tiedä, se ei tarkoita, että olisin epäkunnioittava ketään kohtaan vain, koska kerron uudelleen ja uudelleen, mitä oikeasti tapahtui. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa draamanne. Jos ette ole huomanneet, minulla on kiire tehdä bisnestä, Pink sivalsi häntä kritisoivaa fania.

Pink jatkoi vastaustaan vielä toisella twiitillä.

– Lisäksi, pussasin Xtinaa suulle, minun ei tarvitse suudella hänen persettään, Pink twiittasi viitaten Xtinalla Christina Aguileraan.

Pink ei pitänyt Christina Aguilerasta vuoden 2001 Lady Marmalade -kappaleen teon aikoihin.

Pink kertoi Peoplen mukaan jo vuonna 2001 Us Weeklylle, kuinka kappaleessa keskityttiin vain Christina Aguileraan.

– [Levy-yhtiön toimitusjohtaja] Ron Fair käveli sisään. Hän ei tervehtinyt meistä ketään ja kysyi vain, mikä on laulun korkein kohta ja missä kohdassa lauletaan eniten. ”Christina laulaa ne osuudet”, Pink kertoi Fairin todenneen jo vuonna 2001.

– Nousin seisomaan, tervehdin, kysyin hänen kuulumisiaan ja totesin, että on mukavaa, että esittäydyit. Vastasin ”Olen Pink. Hän ei vain ota niitä osuuksia. Luulen, että tätä varten palaverit ovat”, Pink kertoi vuonna 2001.

Myös Aguilera avautui musiikkivideon kuvauksista ja kappaleen teosta Watch What Happens Live -ohjelmassa vuonna 2019. Aguilera totesi tuolloin ymmärtävänsä, miksi Pink oli suivaantunut.

– Hän kiukutteli minulle kulissien takana. Ihmettelin, mitä on meneillään, mutta sellainen hän oli silloin, Aguilera kertoi.

Aguilera kuitenkin oli samaa mieltä siitä, että kuvauksissa oli kireä tunnelma.

Christina Aguilera on kiistänyt, että olisi koskaan yrittänyt lyödä Pinkiä.

molemmat tähdet ovat avautuneet tulehtuneista väleistään jo aikaisemmin.

Pink väitti samassa Watch What Happens Live -ohjelmassa vuonna 2017, että Christina Aguilera olisi yrittänyt lyödä häntä yökerhossa. Laulaja lisäsi kuitenkin tuolloin, että tähdet olisivat tehneet sovinnon.

– Olimme todella nuoria ja todella uusia alalla. Uskon, että minä olen alfa ja hän on alfa. Olen tottunut riitelemään fyysisesti ja hän verbaalisesti. Olemme todella erilaisia ja olimme vain todella nuoria, Pink kertoi aiemmin.

– Naisten täytyy oppia tukemaan toisiaan. Sitä ei opeteta leikkikentillä, Pink jatkoi.

Aguilera kiisti samaisessa ohjelmassa aikaisemmin koskaan yrittäneensä lyödä kollegaansa, mutta hän myönsi vuosien takaiset kireät välit laulajaan. Aguilera totesi tuolloin, että laulajien välit ovat nyt paremmat.

– Hän on eri henkilö nykyisin, hän on äiti ja hyvä tyyppi, Aguilera kehui.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?