Erika Vikman matkusti New Yorkiin juhlimaan kolmekymppisiään – julkaisi uskaliaan kuvasarjan

Laulaja skoolasi energiajuomalla 30-vuotispäivänsä kunniaksi.

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Erika Vikman juhlistaa syntymäpäiväänsä Yhdysvalloissa.

20.2. 8:55

LAULAJA Erika Vikman täyttää maanantaina 20. helmikuuta 30 vuotta.

Instagram-julkaisussaan Vikman paljastaa juhlivansa syntymäpäiviään New Yorkissa. Vikman on julkaissut taksimatkaltaan kuvasarjan, jossa hän poseeraa läpikuultavaan asuun pukeutuneena.

– 30! Vikman hehkuttaa kuvatekstissä.

Instagramin stooreissa Vikman on julkaissut kuvan, joissa hän kilistelee syntymäpäivänsä kunniaksi energiajuomalla. Seurue on juhlistanut Vikmanin synttäreitä myös ravintolaillallisella ja yökerhossa.

– Redbullii tänään viinilasista. Mä oon tänään 30, hän kirjoittaa.

Kuvia voi selata klikkaamalla nuolesta oikealle.

JULKAISU on kerännyt lukuisia onnitteluja.

– Onnea queen.

– Onnea ihanuus!

– Hyvää syntymäpäivää 30-vuotias Erika. Oot upee. Love you, fanit hehkuttavat.

Vikman kertoi viikonloppuna Helsingin Sanomille antamassaan syntymäpäivähaastattelussa tehneensä viime kesänä painavan päätöksen jättämällä alkoholin elämästään. Hän hehkuttaa hyvää oloaan.

– Haluan jaksaa täysillä tätä alaa, joten kesäkuun alussa päätin lopettaa alkoholinkäytön. Alkoholi väsyttää ja tekee impulsiivisemmaksi. En aseta itselleni paineita, mutta toistaiseksi on ollut hyvä valinta olla ihan selvin päin, ja voin nyt paremmin kuin moniin vuosiin, Vikman kertoo lehdelle.

Haastattelussa Vikman kertoo, miten pandemia sotki kaikki artistisuunnitelmat. Hän julkaisi isot hitit Cicciolinan ja Syntisten pöydän, ja keikkakalenteri oli jo ehditty myydä täyteen, kunnes tapahtumien järjestäminen kiellettiin.

– Siinä menikin sitten se pari vuotta. Katselin, kun biisini ovat Spotifyn listojen kärjessä, mutta elin kädestä suuhun. Olin pitänyt keikkataukoa ennen uutta tulemistani, joten töitä ei ollut ollut. Onneksi levy-yhtiö auttoi taloudellisesti siinä tilanteessa, hän sanoo HS:lle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?