Kaari Utrion blinilounas sai ikävän päätöksen – julkaisi kuvan tukalasta paikasta

Paikallisten avuliaisuus keräsi kirjailijalta vuolaita kiitoksia.

Kaari Utrio suistui autollaan ojaan.

19.2. 22:19

Kirjailija Kaari Utrion lauantaipäivään kuului jännityksen hetkiä, kun blinilounaalta palaamassa ollut Utrio ajautui autoineen ojaan lumisella tiellä.

Utrio jakoi tapahtuneesta kuvan Facebook-sivuillaan. Kuvan oheen hän selitti tapahtunutta ja kiitteli saamaansa apua.

– Eilen blinilounaan jälkeen visiitti päätyikin ojaan yksinäisellä kylätiellä. Onneksi maalla ei talsita pulaan joutuneen ohi. Kiitän kaikkia niitä Somerniemen oinasjärveläisiä, jotka riensivät avuksi monivaiheisessa kolmen tunnin nostohommassa, erityisesti Ritasmäentien naapurin vanhaaisäntää, Utrio kiitteli.

Utrio kertoi kelin olleen erityisen huono ulosajohetkellä ja kun autoa nostettiin takaisin tielle. Vaikka ojaan ajaminen oli mitä kehnoin päätös lounasvisiitille, lämmitti kirjailijan mieltä ihmisten avuliaisuus.

– Lunta tuli ja pimeä myös, märkä ja kylmä. Mutta mieli oli hyvä, kun sai kohdata niin paljon ystävällisyyttä ja iloista auttamista. Sen ilon panen kiertämään!

Tapahtuneesta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

Utrio tunnetaan historiallisista romaaneistaan ja historiaan liittyvistä tietokirjoistaan. Lisäksi hän on toiminut taiteilijaprofessorina 90-luvun loppupuolella.

Hän ilmoitti vuonna 2019 lopettavansa kirjailijan uransa. Viimeinen teos Hupsu rakkaus julkaistiin vuonna 2017. Utrio kirjoitti urallaan yhteensä 34 romaania.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?